Connect with us

Sport

Sportivi botoşăneni premiaţi pentru performanţele din 2017 GALERIE FOTO

Published

on

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret a organizat astăzi, în sala Nicolae Iorga din Prefectura Botoşani, festivitatea de premiere a sportivilor a sportivilor care în anul 2017 au obţinut performanţe la competiţiile naţionale şi internaţionale.
Pentru că bugetul alocat acestei acţiuni a fost de numai 10.000 de lei iar numărul sportivilor cu rezultate bune a fost mai mare, conducerea DJST Botoşani a decis să nu mai realizeze un clasament al celor mai buni 10 sportivi. Au fost premiaţi peste 20 de sportivi care au cucerit medalii la competiţiile naţionale, la Campionate Europene şi Mondiale. Cei mai mulţi au fost de la canotaj şi haltere care an de an reuşesc să obţină rezultate foarte bune pe plan internaţional. De asemenea, au fost premiaţi antrenorii şi cluburile la care activează aceşti sportivi.

Premierea a fost făcută de subprefectul Daniela Lozneanu şi Costică Macaleţi, preşedintele Consiliului Judeţean. Acesta din urmă a făcut şi o promisiune conducătorilor cluburilor din judeţul Botoşani. El a promis că în 2018 Consiliul Judeţean îi va susţine financiar pe cei care depun proiecte.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad