Connect with us

AGRICULTURA

Puţini comercianţi la Târgul de Crăciun deschis în Botoşani GALERIE FOTO

Published

on

După o pauză de câţiva ani, Primăria Botoşani a organizat o nouă ediţie a Târgului de Crăciun, pe Pietonalul Unirii. Deschiderea a avut loc astăzi la ora 11.00 dar din păcate, numărul producătorilor prezenţi a fost sub aşteptări.
DSPSA a amplasat pe Pietonalul Unirii, în zona restaurantului La Strada, 10 căsuţe din lemn, destinate comercializării de produse alimentare şi nu numai. La momentul deschiderii, erau doi meşteri populari, Ferma Marineac cu produsele apicole, Sadova şi Raffaello, doi comercianţi cu preparate din carne, Viofanny – producător de caşcaval din Săveni, Vatra Domnească şi un producător de vin şi ţuică de la Frumuşica.

Organizatorii speră ca în zilele următoare, în special în week-end, să crească numărul comercianţilor care vor veni să-şi vândă produsele.

“Sunt produse tradiţionale, cu specific pentru aceste sărbători. Am văzut producători din judeţ şi asta mă bucură foarte mult. Este în acord cu atmosfera de Crăciun. Sper să fie încântaţi atât comercianţii cât şi botoşănenii care vor cumpăra. În zilele următoare sunt convins că vor veni mai mulţi comercianţi”, a spus viceprimarul Cosmin Andrei.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad