Connect with us

AGRICULTURA

Ferma Apicolă Marineac a venit la Târgul de Crăciun din Botoşani cu noile produse: Miere de zmeură, miere cu citrice şi miere cu nuci, alune şi merişoare GALERIE FOTO

Published

on

Apicultorul Iustin Marineac a venit la Târgul de Crăciun, organizat pe Pietonalul Unirii, cu o serie de produse noi, realizate în ferma sa şi care au fost foarte apreciate încă din prima zi. De asemenea, el are la comercializare şi borcanele cu miere în trei culori, dar şi alte produse apicole.

Iustin Marineac a venit la târg împreună cu trei tineri îmbrăcaţi în costume populare care le oferă clieţilor informaţii despre produsele expuse.

“Am venit cu miere de zmeură, cu recipiente noi. Am venit cu borcanele cu miere în trei culori pe care nu l-am avut la târgul organizat în toamnă. Am venit cu fagure. Mai avem borcanele cu miere şi citrice deshidratate, nu conţin absolut deloc zahăr, am şi scrisoare de conformitate. Sunt portocale, lime, kiwi… Sunt bio. De asemenea, avem borcanele cu miere, alune, nuci, merişoare. Preţurile sunt cele afişate şi pe site, pe facebook. La unele produse, preţurile sunt chiar puţin mai mici. Fiind sărbătorile, unele produse pot fi făcute cadou”, ne-a spus Iustin Marineac.

În afara noilor sortimente, apicultorul botoşănean mai are spre comercializare mai multe sortimete de miere, Api-imunostimulator, păstură şi polen, în diferite cantităţi. Cei care vizitează standul Fermei Apicole Marineac, au posibilitatea de a gusta din produsele expuse spre vânzare.

Târgul de Crăciun din Botoşani s-a deschis astăzi la ora 11.00 şi se va încheia pe 23 decembrie.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad