Connect with us

Sport

Cadouri de la Moş Crăciun pentru 150 de copii de la FC Junior Botoşani GALERIE FOTO

Published

on

Micii fotbalişti de la AFC Junior Botoşani au fost recompensaţi pentru modul cum s-au pregătit şi pentru rezultatele obţinute în acest an. Aproape 150 de copii au venit în sala Casei Tineretului pentru a se întâlni cu Moş Crăciun şi pentru a primi câte un cadou.
Augustin Ivaşcă, fostul mijlocaş al FC Botoşani, în prezent antrenorul grupelor clubului AFC Junior, spune că este mulţumit de modul cum au progresat copiii. În prezent, AFC Junior are aproximativ 150 de copii legitimaţi, începând de la 5 ani.

“Pe plan sportiv, sunt foarte mulţumit de copiii clubului. Au avut rezultate neaşteptate. La ediţia de la Câmpulung am fost în primele patru cu trei grupe. La ultimul turneu de la Bacău, grupa de 2009 s-a clasat pe locul trei. Grupa 2005 stă foarte bine în clasament. Grupa de 2007 este pe locul doi. Şi grupele de 2010 şi 2011 au obţinut rezultate foarte bune la cupa de la Suceava. În momentul de faţă avem aproximativ 150 de copii legitimaţi la AFC Junior Botoşani şi sperăm să crească numărul de la an la an. Este un club privat, părinţii sunt alături de noi şi vreau să le mulţumesc tuturor. Astăzi am programat premierea copiilor şi mulţumim părinţilor şi sponsorilor. Moş Crăciun a venit cu câte un cadou pentru fiecare copil de la club”, ne-a spus Augustin Ivaşcă.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad