Connect with us

FC Botoşani – FC SB. Dan Petrescu pune presiune pe Costel Enache: Cei de la Botoşani nu vor face nimic

Published

on

Clujenii adoptă tactica lui Becali şi încearcă să pună presiune înaintea unui meci important al principalului adversar. Atât Dan Petrescu cât şi Iuliu Mureşan au declarat că FC Botoşani va pierde cu FC SB, lăsând să se înţeleagă că rezultatul este dinainte stabilit.
“Botoşani a făcut două egaluri cu noi, ne-a eliminat din Cupa României, dar eu simt că nu va face nimic în meciul cu FCSB. Aşa simt eu.  Cei de la Botoşani nu vor face nimic. Oricum, dacă vor face ceva, fac pentru ei, nu pentru mine, pentru că, dacă pierd acest meci, nu îi văd prea bine în lupta pentru play-off”, a spus Dan Petrescu, la microfonul Telekonm Sport.
Tactica ardelenilor a fost continuată de Iuliu Mureşan. La fel ca Dan Petrescu, preşedintele din Gruia nu-şi creează mari aşteptări de la formaţia lui Costel Enache:

“Sunt foarte multe lucruri care nu se explică. Unele echipe pierd cu anumite echipe, aşa e fotbalul…Nu mă aştept la foarte multe din partea Botoşaniului la meciul cu Steaua. Mă aştept să bată Steaua”, a declarat Mureşan, pentru Pro X.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad