Connect with us

FC Botoşani – FC SB 0-3. N. Dică: “Băieţii trebuie felicitaţi pentru că au dat dovadă de caracter”

Published

on

FC SB are victorii pe linie în meciurile disputate la Botoşani. În această seară, echipa lui Nicolae Dică s-a impus cu 3-0 chiar dacă nu a făcut un meci extraordinar. Gnohere&Co au speculat gafele botoşănenilor şi au obţinut victoria.
“Am făcut o partidă bună în această seară, am dominat jocul, am marcat trei goluri, ne-am creat încă trei-patru ocazii. Mă bucur că băieţii au avut acea atitudine pe care eu o doresc. Ştiam că o să avem un meci de luptă pentru că cei de la Botoşani sunt foarte buni pe teren propriu, sunt o echipă agresivă. Băieţii trebuie felicitaţi pentru că au dat dovadă de caracter. Chiar dacă am avut foarte mulţi accidentaţi, cei care au venit astăzi merită felicitări”, a declarat Nicolae Dică.

Întrebat de Moruţan şi Mihai Roman, Nicolae Dică a evitat să spună dacă vor ajunge la FC SB în această iarnă: “Moruţan şi Roman sunt doi jucători, unul foarte tânăr şi care are evoluţii bune în ultimul timp iar celălalt cu mare experienţă. Moruţan este un tânăr de viitor şi sunt multe echipe care îl doresc”.

Nici în cazul lui Golofca, tehnicianul FC SB nu a spus dacă în păstrează în lot sau îl trimite la Botoşani: “Nu vorbesc acum despre cine va pleca în iarnă pentru că mai avem un meci de jucat”.

În ceea ce îl priveşte pe fundaşul Mihai Bălaşa, Dică a spus: “Se pare că are o ruptură şi va lipsi o perioadă mai lungă”.

Antrenorul FC SB consideră că deja se ştiu patru echipe care vor fi în play-off şi luptă se va da pentru locurile cinci-şase: “Cred că cele patru, noi, Craiova, CFR şi Botoşani, vor fi în play-off. Apoi Viitorul, Astra şi Dinamo se luptă pentru cele două poziţii. Botoşaniul este o echipă care joacă foarte bine, au rezultate foarte bune mai ales pe teren propriu”.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad