Connect with us

Sport

FC Botoşani – FC SB 0-3. FC Botoşani – pierzătoarea de serviciu cu FC SB – GALERIE FOTO

Published

on

FC SB a venit la Botoşani cu gândul de a obţine toate cele trei puncte şi de a se apropia de liderul CFR Cluj, care în aceasta etapă şi-a asigurat prezenţa în play-off. De partea cealaltă, botoşănenii vin după înfrângerea cu 3-0 de la Chiajna iar play-off-ul nu mai este un obiectiv uşor realizabil.
În deschiderea meciului, “Fetele de la Botoşani” au intrat pe gazonul Stadionului Municipal şi au interpretat celebra melodie Hai la Botoşani după care au cântat cu suporterii de la tribuna I: “Hai, hai, FC Botoşani”.

FC Botoşani are prima şansă de gol a meciului, Roman şutează din marginea careului dar mingea trece peste poartă. Replica FC SB-ului vine în minutul 7 când Gnohere şutează din marginea careului dar Cobrea prinde fără probleme. Bălaşa se accidentează la un duel cu Moruţan şi este transportat pe targă la vestiare.

Moruţan îşi încearcă şi el şutul dar Niţă prinde. Tincu este avertizat în minutul 23 pentru un fault la Gnohere.

În minutul 25, FC SB are şansa deschiderii scorului după o ieşire hazardată a lui Cobrea dar atacanţii lui Dică nu reuşesc să profite. Trei minute mai târziu, Roman şutează de mai bine de 30 de metri dar Niţă scoate de sub bară. Asediul botoşănenilor continuă, Roman centrează dar Popa nu reuşeşte să marcheze din marginea careului mic.

În minutul 35, Man îl depăşeşte uşor pe Muşat, îi pasează lui Gnohere care şutează din întoarcere dar mingea trece pelângă poarta lui Cobrea. Trei minute mai târziu, oaspeţii au o nouă acţiune pe dreapta, Enache centrează dar Achim nu reuşeşte să împingă mingea în poartă.

În prelungirile primei reprize, FC SB reuşeşte deschiderea scorului după o acţiune în viteză. Tănase i-a pasat lui Gnohere iar “Bizonul” a marcat din marginea careului.

Repriza secundă începe cu o ocazie a gazdelor după o fază făcută de Moruţan. În minutul 51, Filip îl loveşte cu cotul pe Bordeianu dar scapă cu doar un cartonaş galben.

În minutul 58, FC SB reuşeşte să-şi majoreze avantajul prin Denis Man şi deja soarta meciului era decisă.

După marcarea golului doi, FC SB nu a mai forţat şi le-a permis gazdelor să aibă posesia. În minutul 72, Moruţan scapă spre poarta oaspeţilor, şutează la colţul lung dar mingea trece pe lângă poartă. Roman şutează din marginea careului dar nici de această dată nu reuşeşte să prindă porta.

Argentinianul Ciaccheri şutează şi el din marginea careului dar Niţă prinde în doi timpi. Pe final, nu s-a mai jucat nimic şi parcă ambele echipe aşteptau ca arbitrul Marius Avram să pună capăt partidei. În prelungiile primei reprize, FC Botoşani are şansa golului de onoare dar Niţă prinde mingea şutată de Rodriguez.

În minutul 90+3, Tănase scapă singur cu Cobrea după o gafă a lui Burcă şi marchează golul trei pentru FC SB iar oaspeţii se impu la scor de neprezentare.

FC Botoşani: Cobrea – Unguruşan, Burcă, Miron, Muşat – Bordeianu, Tincu (79 Rodriguez) – Roman, Moruţan, Buş (68 Chitoşcă) – D. Popa (59 Ciaccheri)

  • Rezerve: Pap, Rodriguez, Ciaccheri, Oaidă, Serediuc, Plămadă, Chitoşcă

FC SB: Niţă – Enache, Bălaşa (12 Nedelcu), Larie, Momcilovic – Pintilii, Filip – Man, Achim (58 Coman), Tănase – Gnohere (70 Ov. Popescu)

  • Rezerve: Vlad, Pleaşcă, Coman, Golofca, Popescu, Benzar

Arbitri: Marius Avram (Bucuresti) – Vladimir Urzică (Neamţ), Mihai Marica (Bistriţa)

  • Observatori: Cătălin Cursaru, Iosif Olah
Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad