Connect with us

Proiect de 70.000 de euro accesat de un liceu din judeţul Botoşani. Masă caldă, pregătire pentru Bacalaureat şi tabere tematice

Published

on

Liceul Teoretic Anastasie Başotă din comuna Pomârla a accesat un proiect finanţat de Ministerul Educației Naționale – Unitatea de Management al Proiectelor cu Finanțare Externă, în cadrul Schemei de Granturi pentru Licee derulate în cadrul Proiectului privind învățământul secundar – ROSE.
Este vorba de un proiect în valoare de 70.000 de euro de care vor beneficia elevii din clasele IX-XII.

“Proiectul presupune o pregătire suplimentară pentru examenul de bacalaureat. Elevii din clasele a XI-a şi a XII-a fac două ore de pregătire la Matematică, Biologie şi Română. Cei din clasele a IX-a şi a X-a vor face şi ei pregătire. Între 14.00 şi 14.30 vor primi o masă caldă. În perioada verii, toţi vor merge într-o tabără tematică undeva la munte. Vom avea şi un instructor de dans. De asemenea, va fi un psiholog care avea o serie de acţiuni cu elevii. Proiectul are o valoare de 70.000 de euro şi se va derula timp de patru ani. Scopul acestui proiect este de a reduce abandonul şcolar şi de a creşte rata de promovabilitate la examenul de bacalaureat”, ne-a spus Bogdan Jişcanu, directorul Liceului Anastasie Başotă Pomârla.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad