Connect with us

O clinică din Botoşani a introdus SERVICIUL DE GARDĂ pentru urgenţele stomatologice

Published

on

Din această săptămână, o clinică stomatologică din municipiul Botoşani a introdus Serviciul de Gardă iar un medic va fi la dispoziţia pacienţilor atât în week-end cât şi în intervalul orar 20.00 – 07.00. Până acum, în Botoşani nu a existat o astfel de linie de gardă nici măcar la UPU iar pacienţii trebuiau să se trateze acasă sau să meargă într-un alt oraş.
Potrivit reprezentanţilor Clinicii Cristina Tudora, în week-end şi în intervalul orar 20.00 – 07.00, pacienţii trebuie să sune la numărul de telefon 0752.800.320, să anunţe care este urgenţa şi ulterior să se prezinte la la sediul Clinicii Cristina Tudora din str. Octav Onicescu nr. 29A.

“Din respect pentru locuitorii municipiului Botosani si zonele limitrofe, Clinica Cristina Tudora infiinteaza SERVICIUL DE GARDA pentru urgentele stomatologice, fiind singura clinica stomatologica ce ofera acest serviciu. 
SERVICIU DE GARDA pentru urgentele stomatologice functioneaza in afara orelor de program al Clinica Cristina Tudora, respectiv intre orele 20-07, precum si in zilele de SAMBATA si DUMINICA non-stop. 
Numarul de telefon la care puteti solicita servicii stomatologice DE URGENTA este : 0752800320”, se precizează în anunţul postat de Cristina Clinica Tudora.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad