Connect with us

FOTO. 28 de medalii cucerite Brilliant Taekwondo Botoşani la Turneul Internațional „GedoTeam Open”

Published

on

În weekend-ul trecut, Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club a participat la a VII-a ediție a Turneului Internațional „GedoTeam Open” la Taekwondo WT cu un lot restrâns, de 18 de sportivi. Turneul s-a desfășurat în localitatea Bolintin-Vale, județul Giurgiu (în vecinătatea municipiului București) și a aliniat la start peste 400 de sportivi de la 30 de cluburi de profil din România, Republica Moldova și Bulgaria. Sportivii au putut participa la acest turneul la cele 3 probe de concurs : Kyorugi, Poomsae și SpeedKick.
Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club și-au respectat blazonul și au obținut 11 medalii de aur, 8 medalii de argint, 9 medalii de bronz și un trofeu de „Cel mai bun sportiv”, obținut de sportiva Andreea CORDUNEANU. Toate acestea i-au condus să obțină Locul II în Clasamentul General al Cluburilor, fiind la 1 punct de obținerea Locului I pe echipe.

Conform celor prezentate, medaliații sunt următorii:

Locul I : Sidonia-Nicoleta PAVEL (2), Andrei CORDUNEANU, Florin RĂILEANU, Florin SURUGIU,Davis-Petronel PÎSLARIU, Mario-Alexandru TOFAN, Andreea-Gabriela IGNAT, Andreea CORDUNEANU,  Diana-Nicola MATEI și Denis-Paul MATEI.

Locul II : Patrik-Ștefan BRUMARI, Alexandru-Cornel MAXIM, Robert-Gabriel DÎRVARIU, Dumitru-Robert DAN, Andrei-Alexandru ANDRUȘ, Vasile-Ionuț SÂRBU, Florin RĂILEANU și Mario-Alexandru TOFAN.

Locul III : Robert-Gabriel DÎRVARIU (2), Andreea CORDUNEANU (2), Bianca-Gabriela COSTIC, Florin-Alexandru RACLEȘ, Mario-Alexandru TOFAN, Andrei-Alexandru ANDRUȘ și Alexandru-Cornel MAXIM.

Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club se bucură în continuare de colaborarea cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Botoșani ce urmăresc integrarea socială cu succes a copiilor prin practicarea Taekwondo-ului de inițiere și de performanță. Sportivii din cadrul acestei instituții ce au participat sunt : Florin SURUGIU, Florin RĂILEANU, Vasile-Ionuț SÂRBU și Florin-Alexandru RACLEȘ.

Botoșănenii, se pregătesc de deplasarea la ultima competiție, Hereya Open, un turneu internațional în capitala Bulgariei, Sofia, ce va alinia la start circa 1200 de sportivi din 123 de cluburi participante, reprezentante a 12 țări. Sportivele cu care Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club sunt Diana-Nicola MATEI și Andreea-Gabriela IGNAT.

“Mă bucur că am încheiat calendarul național într-o formă bună. Îmi felicit sportivii pe această cale pentru rezultatele obținute, anul 2017 fiind un an foarte bun pentru noi, rezultatele vorbind de la sine. Pe 17 decembrie avem Gala Festivă unde ne premiem sportivii pentru rezultatele deosebite obținute de-a lungul anului. Mulțumesc părinților și susținătorilor pentru ceea ce fac, ajutându-ne să scoatem campioni din copiii lor.” a declarat președintele Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, Denis-Paul MATEI – Centură neagră 4 DAN.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad