Connect with us

Cultura

Ziua Naţională sărbătorită cu muzică folk şi stand up comedy la Restaurantul Premier FOTO

Published

on

Peste 100 de persoane au ales să sărbătorească Ziua Naţională a României la restaurantul hotelului Premier din municipiul Botoşani. Gazdele au pregătit un meniu diversificat, băuturi de calitate şi un spectacol de muzică folk şi stand up comedy.

Potrivit organizatorilor, pentru evenimentul din această seară, bucătarii Restaurantului Premier au pregătit mâncare tradiţională românească dar şi diverse sortimente bucătăria internaţională. De asemenea, clienţii au avut la dispoziţie o gamă diversificată de băuturi, inclusiv produsele Prodalcom, un partener al Restaurantului Premier.

Spectacolul a debutat cu un recital de muzică folk susţinut de Vlad Calimandruc şi a continuat cu un moment de stand up comedy. Cap de afiş a fost Bobi Dumitraş, de la trupa Fără Zahăr. De această dată, dorohoianul nu a venit să cânte melodii precum “Sandu”, “D’la sate” sau “Hip-hop ş-aşa”, ci a venit să-i facă să râdă pe cei prezenţi într-un show de stand up comedy. Glumele sale despre Dorohoi şi despre moldoveni, cu care i-a cucerit pe juraţii concursului “iUMOR,  au prins iar cei prezenţi s-au amuzat şi au aplaudat.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad