Connect with us

MESAJUL DUR al unui fost poliţist botoşănean, de Ziua Naţională: “România e în moarte cerebrală într-un şanț al Europei. Va urasc, jigodii…”

Published

on

De Ziua Naţională a României, facebook-ul s-a umplut de mesaje şi fotografii iar botoşănenii au încercat să arate cât de patrioţi sunt şi cum îşi iubesc ţara. Printre cei care postat un mesaj, se numără şi un fost poliţist botoşănean.
Fostul poliţist Gelu Graur a postat un mesaj dur la adresa celor care au condus în ultimii ani România.

“Astazi este zi mare. Voi sarbatori Unirea, voi sarbatori eforturile unei clase politice apuse si jertfa unor oameni obisnuiti pierduti prin țărâna razboiului. Voi mai sarbatori caracterele tari din istoria romanilor, voi onora puterea si zbuciumul lor! Voi trece prin sita memoriei voievozi, scriitori, pasoptisti, monarhi…si pentru ei pot spune ca sunt mandru ca sunt roman!!! Insa nimic din ce am trait in cei 38 de ani nu ma poate face mandru ca sunt roman. Urlu cat ma tine gura: “Va urasc, jigodii cu pretentii de politicieni!” Romania e in moarte cerebrala intr-un şanț al Europei si din pacate mai miroase si a bàutura ieftina, iar patriotismul a ramas doar o lectie din manualul de istorie”, este mesajul lui Gelu Graur.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad