Connect with us

Administratie

BUCECEA. Spectacol de Ziua Naţională a României cu Mirel Manea şi Fetele de la Botoşani GALERIE FOTO&VIDEO

Published

on

Primăria și Consiliul Local Bucecea au organizat de Ziua Națională a României un spectacol în care cap de afiș au fost de Mirel Manea și trupa sa plus Fetele de la Botoșani. Sute de oameni s-au adunat în fața Centrului Cultural Bucecea, pentru a urmări spectacolul şi pentru a servi tradiţionalii mici şi un pahar cu vin fiert.

Organizatorii evenimentului au decis ca anul acesta să facă un spectacol pentru toate vârstele. Fetele de la Botoșani i-au încântat pe cei prezenţi cu mai multe cântece, inclusiv celebra melodie Hai la Botoșani. Ulterior, pe scenă a urcat Mirel Manea și trupa sa, făcând un show de zile mari. Spectacolul s-a încheiat cu o formație a Centrului Cultural Bucecea.

“Este o zi națională a României, încercăm și noi să ne manifestăm bucuria, am invitat fetele de la Botoșani care ne-au încântat cu un purpuriu de melodii populare. Aceste fete de la Botoșani și-au luat startul artistic de pe scena Centrului Cultural Bucecea în cadrul Festivalului Național “Satul e mândră grădină” ajuns la a 38-a ediție. Le mulțumesc că și-au găsit câteva momente pentru a participa și la manifestarea noastră, dedicată Zilei Naționale a României. De asemenea, a concertat maestrul Mirel Manea cu formația lui. Nu în ultimul rând, am avut formaţia centrului cultural Bucecea. Mulțumesc tuturor celor care ne-au fost aproape în organizarea acestui eveniment. Mulțumesc domnului viceprimar și consilierilor locali care ne-au sprijinit în organizarea acestui frumos eveniment cultural”, ne-a spus Andron Ţâmpău, primarul oraşului Bucecea.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad