Connect with us

34 de camere de supraveghere video în oraşul Ştefăneşti

Published

on

Primăria oraşului Ştefăneşti va monta 34 de camere de supraveghere video. Proiectul va fi realizat cu fonduri din bugetul local, investiţia fiind de aproximativ 50.000 de euro. Într-o primă etapă, camerele vor fi montate în oraşul Ştefăneşti, urmând ca anul viitor să fie extinsă reţeaua şi în satele arondate.
Cele 34 de camere de supraveghere video vor fi montate până la jumătatea lunii decembrie, la intrările în oraş, în intersecţii, în zona şcolilor şi a primăriei.

Florin Buţura, primarul oraşului Ştefăneşti, spune că scopul acestei investiţii este de a proteja populația împotriva faptelor antisociale și de a ajuta autoritățile să intervină cu rapiditate în cazuri de urgență, în situații de natura infracțională, în incendii sau fenomene naturale grave (cutremure, alunecări de teren sau inundații).

Camerele de supraveghere video vor fi folosite pentru supravegherea și identificarea potențialilor infractori sau a celor care vor vandaliza bunurile publice sau ale cetățenilor. Ele vor fi amplasate în locurile publice, respectându-se legislația în vigoare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. Echipamentele utilizate în cadrul unui astfel de sistem sunt echipamente profesionale, protejate antivandalism, cu posibilitate de înregistrare atât pe timp de zi cât și pe timp de noapte datorita proiectoarelor cu infraroșu cu care sunt dotate.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )