Connect with us

FC Botoşani – Viitorul în Cupa României. Costel Enache: “E doar o nouă provocare cu jucători care au jucat mai puţin şi care ar merita mult mai multe minute”

Published

on

FC Botoşani şi Viitorul se vor întâlni marţi seara, de la ora 21.00, pe stadionul Municipal, în optimile Cupei României. Atât Costel Enache cât şi Gică Hagi vor miza pe jucători care au evoluat mai puţin în acest sezon.
Gică Hagi a anunţat de acum o săptămână că va veni la Botoşani cu jucători tineri din cadrul Academiei. Nici Costel Enache nu va folosi echipa de bază. După victoria de vineri cu CSU Craiova, antrenorul principal al FC Botoşani a declarat că mizează pe jucători care au evoluat puţin în acest sezon.

“O să analizăm, să vedem care este situaţia, vedem cine şi cum e capabil să mai joace marţi, vedem care sunt problemele medicale. Probabil că vor fi schimbări în echipă. Pentru mine nu sunt schimbări, e doar o nouă provocare cu jucători care au jucat mai puţin şi care ar merita mult mai multe minute. Sper să am şansa să-i folosesc mai mult pentru că merită, se antrenează bine, formează un grup foarte bun. Profesional sunt foarte aproape de ceilalţi”, a spus Costel Enache.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad