Connect with us

CSM Botoşani încheie anul cu o înfrângere pe teren propriu GALERIE FOTO

Published

on

CSM Botoşani a pierdut şi ultimul meci disputat anul acesta în Divizia A la handbal masculin şi încheie turul de campionat pe ultima poziţie a clasamentului. În această după amiază, CSM Botoşani a pierdut pe teren propriu, scor 19-39, în faţa formaţiei CSM Bucureşti II.
Începutul meciului a fost unul echilibrat şi se părea că formaţia botoşăneană va avea o prestaţie bună şi va reuşi prima victorie din acest sezon. CSM Botoşani a rezistat până aproape de jumătatea primei reprize. La prima eliminare de două minute din tabăra botoşăneană, CSM Bucureşti II a profitat şi s-a distanţat la trei goluri diferenţă. Oaspeţii au continuat să controleze jocul, să marcheze gol după gol iar la pauză conduceu cu 21-12 şi deja nu se mai punea problema învigătoarei.

Partea secundă a fost tot la discreţia bucureştenilor care au condus cu 26-13, 30-16, 38-18 iar în final s-au impus cu 39-19. Botoşănenii nu au fost capabili să le pună probleme oaspeţilor, portarii au luat goluri din toate poziţiile, apărarea a greşit mult iar în atac s-a ratat de o manieră incredibilă.

Campionatul se va relua în luna martie dar rămâne de văzut dacă echipa botoşăneană va reuşi să joace şi în retur deoarece are mari probleme financiare.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )