Connect with us

A mers la UPU Botoşani cu o “durere imensă de măsea” şi a fost trimisă la Suceava: “Foarte revoltată, a zis că nu a murit nimeni de durere de măsea”

Published

on

Aproape zilnic, botoşănenii care ajung la Unitatea de Primiri Urgenţe sau pe secţiile Spitalului Judeţean Botoşani, postează mesaje pe reţelele de socializare în care descriu comportamentul personalului medical, condiţiile găsite şi problemele cu care s-au confruntat.
O botoşăneancă s-a prezentat sâmbătă la UPU deoreace avea “o durere imensă de măsea”. În loc să-i fie rezolvată problema, cei de la UPU Botoşani i-au transmis să plece la Suceava deoarece la Botoşani nu este medic stomatolog. Botoşăneanca s-a arătat dezamăgită de modul cum au vorbit cei de la Unitatea de Primiri Urgenţe din Botoşani şi a postat un mesaj în grupul de facebook “Mame din Botosani”.

“M-am confruntat astăzi cu o problemă, nu ar trebui să mă mire, pt că e vb de Botoşani. Am mers la spiral cu o durere imensă de măsea şi am întrebat dacă este cineva la urgenţe pt stomatologie. Mi s-a spus pe un ton josnic de “doamna” de la recepţie ca să plec la Suceava că acolo este aşa ceva. Mirată, am întrebat cum de la noi nu este? Foarte revoltată a zis că nu a murit nimeni de durere de măsele până acum. Am fost la Suceava şi am rezolvat”.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )