Connect with us

FC Botoşani – CSU Craiova 1-0. Costel Enache: “Rar mi se întâmplă să trăiesc momente din astea… Am un grup foarte inteligent”

Published

on

Costel Enache, antrenorul principal al FC Botoşani, a fost mai bucuros ca oricând după victoria în faţa formaţiei CSU Craiova. El şi-a lăudat jucătorii pentru modul cum au evoluat şi pentru seria de rezultate foarte bune din acest retur de campionat.
FC Botoşani a ajuns la şapte meciuri consecutive fără înfrângere şi în care a primit un singur gol, etapa trecută, la Timişoara.

“În seara asta sunt fericit, bucuros, împlinit profesional. Rar mi se întâmplă să trăiesc momente din astea în care echipa acţionează exact la ceea ce gândesc eu. Am văzut la jucătorii mei că au aplicat lucrurile pe care le-am discutat la pregătirea meciului. Pe zi ce trece, descopăr că am un grup foarte inteligent din punct de vedere tactic. Vorbim de o victorie foarte importantă, poate nu conştientizaţi. Gândiţi-vă la celor două echipe, celor două cluburi, investiţii, nivel, lot. Am făcut un meci defensiv foarte bun. Nu am ascuns că momentul defensiv este cel care ne preocupă foarte mult. E vorba de disciplină, responsabilitate şi foarte multă muncă”, a spus Costel Enache.

“Nu le-am cerut să facă pasul înapoi dar e clar că adversarul a avut calitate, au venit cu schimbări foarte bune, ofensiv. Burlacu, Roman, jucători cu calitate, forţă, viteză. Au creat o presiune suplimentară şi am ajuns să ne apărăm un pic mai jos dar nu din construcţie au venit ocaziile lor ci din mingi aruncate în careu. Ne-au descurcat foarte bine, bravo jucătorilor”, a adăugat tehnicianul botoşănean.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )