Connect with us

Bobi Dumitraş de la Fără Zahăr vine la Restaurantul Premier pentru un show de stand-up comedy VIDEO

Published

on

Botoşănenii care vor să se distreze de Ziua Naţională a României o pot face la restaurantul Hotelului Premier din municipiu. Bobi Dumitraş de la trupa Fără Zahăr vine să facă un super show de stand up comedy, recomandat celor cu vârsta de peste 16 ani.

Dorohoianul Bobi Dumitraş de la trupa Fără Zahăr a devenit cunoscut datorită melodiilor cu tentă umoristică pe care le-a lansat. În ultima perioadă, el s-a orientat şi către stand up comedy, a participat la show-ul “iUmor” şi la mai multe spectacole în ţară. Pe 1 decembrie, la ora 19.00, Bobi Dumitraş vine la restaurantul hotelului Premier să-i binedispună pe botoşăneni.

“Restaurantul Premier va invita sa sarbatorim Ziua Nationala cu zambete si rasete, cu un show de zile mari! Dupa ce i-a uimit pe juratii emisiunii iUmor, Bobi Dumitras vine sa ne faca sa radem cu pofta si sa ne convinga sa il votam in finala emisiunii. Stand Up Comedy recomandat audienta 16+, pret 20 lei/pers. Relatii si rezervari la nr. 0734600086 sau 0734600088”, este mesajul postat pe pagina de facebook a Restaurantului Premier.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad