Connect with us

Surpriză pregătită pentru Balul Fermierilor. Fetele care promovează judeţul, vin să cânte Hai la Botoşani

Published

on

Asociaţia Crescătorilor de Ovine şi Caprine Moldoovis împreună cu Asociaţia Cultivatorilor de Cereale şi Plante Tehnice Botoşani vor organiza Balul Fermierilor, pe data de 2 decembrie, la complexul Rediu. La eveniment sunt aşteptate să participle peste 300 de persoane, în mare parte, oameni care au demonstrat că pot face performanţă în agricultură.
Evenimentul va începe la ora 19.30 cu o scurtă prezentare, apoi discursurile invitaţilor iar de la 20.30 va avea loc un spectacol cu artişti din judeţ. Organizatorii Balului Fermierilor spun că au ţinut în mod special să le aducă pe Iustina Irimia, Lorena Dupu, Loredana Călin şi Simona Mazăre, fetele care au lansat melodia Hai la Botoşani, o melodie care are aproximativ 500.000 de vizionări pe You Tube.

„Până la ora actuală s-au înscris 110 fermieri care vor veni cu soţiile. O să avem un spectacol. Surpriza o reprezintă fetele care cântă celebra melodie Hai la Botoşani. Vom avea premierea fermierilor care au avut o constanţă în activitatea lor şi care au reuşit să păstreze în rasă curată oile karakul de Botoşani. E un merit al lor, au înţeles ce înseamnă performanţa, continuitatea. Ei au un venit în plus prin Sprijinul Cuplat Zootehnic, măsura 10, pachetul 8. Merită să fie felicitaţi pentru ceea ce au făcut în fermele lor. Datorită lor, putem să ne mândrim că rasa karakul nu a dispărut şi mai mult decât atât, excelează”, ne-a spus Ionică Nechifor, organizator.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )