Connect with us

Sport

FC Botoşani – CSU Craiova 1-0 TREI PUNCTE PENTRU PLAY-OFF – GALERIE FOTO

Published

on

După o deplasare cu peripeţii, oltenii au ajuns la Botoşani cu aproximativ cinci ore înaintea startului partidei. Echipa lui Devis Mangia trebuia să facă de ieri deplasarea către Botoşani dar ceaţa din Moldova le-a dat planurile peste cap deoarece avionul nu putea ateriza. Au plecat la Bucureşti iar de acolo s-au deplasat către Iaşi şi în cele din urmă au ajuns la Botoşani, cu aproximativ cinci ore înaintea startului partidei.
Meciul începe cu Craiova în atac care pasează la 30 de metri de poarta lui Cobrea. În minutul 3, Haţegan îi arată cartonaşul galben lui Tincu, pentru un fault la mijlocul terenului, iar din tribune se aud primele proteste. Patru minute mai târziu, Băluţă are o intrare de cartonaş galben la Muşat dar Haţegan nu îl avertizează pe atacantul oltean iar Costel Enache protestează vehement pe margine.

Impusionaţi de public, botoşănenii ies la joc iar în minutul 12 Muşat şutează de la 25 de metri dar nu prinde poarta. Moruţan se distrează cu fundaşii olteni dar trimite paralel cu poarta. Oltenii încearcă să revină în ofensivă dar prima mare ocazie aparţine gazdelor. Buş centrează de pe stînga, Roman reia cu capul dar mingea trece puţin pe lângă poarta lui Calancea.

Tot Roman şutează din marginea careului dar Calancea respinge. În prelungirile primei reprize, FC Botoşani reuşeşte deschiderea scorului. Fundaşul George Miron reuşeşte un eurogol din marginea careului iar la pauză elevii lui Costel Enache erau în avantaj.

Oltenii încep în atac repriza secundă dar prima ocazie aparţine botoşănenilor. Roman execută un corner de pe dreapta dar Popa reia cu capul mult peste poartă din centru careului. În minutul 57, Roman este din nou aproape de gol dar mingea şutată din marginea careului trece puţin pe lângă poarta lui Calancea.

În minutul 69, oltenii au prima mare ocazie de gol a meciului. Băluţă este lăsat nemarcat în careu, reia cu capul dar Cobrea scoate de sub bară. Mangia se agită pe margine şi forţează egalarea. Îi aruncă în luptă pe Mihai Roman, Burlacu şi Zlatinski, Craiova domină dar Botoşaniul se apără bine. Roman al oltenilor are o mare ocazie în minutul 84 dar Unguruşan îşi salvează echipa.

În minutul 90, Craiova are o nouă mare ocazie. Mitriţă execută o lovitură liberă de pe stânga, Kelic reia cu capul dar minea loveşte bara.

Oltenii se aruncă în atac în prelungiri, defensiva lui Enache rezistă iar FC Botoşani câştigă cu 1-0 şi este cu un picior în play-off.

FC Botoşani: Cobrea – Unguruşan, Miron, Plămadă (90 Rodriguez), Muşat – Tincu, Oaidă – Roman (81 Dumitraş), Moruţan, Buş – Tîrnovan (52 D. Popa)

  • Rezerve: Pap, Dumitraş, Rodriguez, Chitoşcă, Târşa, Popa, Serediuc

CSU Craiova: Calancea – Martic, Kelic, Datkovic, Briceag – Screciu (78 Zlatinski), Mateiu, Bancu (62 M. Roman) – Gustavo (73 Burlacu), Băluţă, Mitriţă

  • Rezerve: Mitrovic, Roman, Dimitrov, Popa, Spahija, Burlacu, Zlatinski

Arbitri: Ovidiu Haţegan (Arad) – Octavian Şovre (Bihor), Sebastian Gheorghe (Suceava)

Observatori: Marian Salomir, Adrian Ionescu

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )