Connect with us

FC Botoşani – CSU Craiova. Oltenii se tem de meciul de la Botoşani

Published

on

FC Botoşani şi CSU Craiova se vor întâlni mâine seară, de la ora 20.45, pe stadionul Municipal din Botoşani. Oltenii nu au reuşit să se impună până acum pe stadionul din Botoşani şi sunt rezervaţi în declaraţii înaintea meciului de mâine.
Devis Mangia, antrenorul oltenilor, spune că este un meci important dar nu unul decisiv. El nu se va putea baza în meciul de la Botoşani pe Popov, Rossi şi Tiago Ferreira, iar Zlatinski este incert.

„Va fi un meci foarte complicat pentru noi, deoarece vom întâlni un adversar cu un parcurs important în acest campionat. FC Botoşani este chiar în spatele nostru, are jucători foarte buni. Este un meci important, dar nu decisiv, totul se va decide după pauză de iarnă, în acele patru etape. În ultimele patru etape lucrurile vor fi clare în ceea ce priveşte situaţia din play-off / play-out. Nu ne gândim la titlu sau alte obiective de acest gen, pentru noi cel mai important este jocul cu Botoşani şi mergem acolo să învingem, indiferent de vreme sau alte circumstanţe”, a spus Mangia, potrivit Prosport.ro.

Şi Marius Briceag este precaut în privinţa partidei de la Botoşani, ţinând cont de faptul că oltenii nu au câştigat până acum vreun punct acolo: „Mergem la Botoşani să ne batem de la egal la egal şi să ne întoarcem acasă cu toate cele trei puncte. Nu ne-a priit terenul de acolo, Botoşani are o echipă agresivă pe teren propriu şi jucători buni în atac şi mereu am avut probleme”.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )