Connect with us

Big Conf, Tehnic Asist şi Cornell’s Floor vor deszăpezi drumurile judeţene în următorii patru ani. Macaleţi: “În materie de deszăpeziri sunt doctor…”

Published

on

Trei firme se vor ocupa de deszăpezirea drumurilor judeţene în următorii patru ani şi urmează să încaseze aproximativ 34 de milioane de lei. Printre aceste trei firme se află şi Cornell’s Floor, care a avut legături şi cu Florin Ţurcanu, fost preşedinte al Consiliului Judeţean.
Costică Macaleţi, preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani, susţine că în afara contractelor cu cele trei firme, va intervene şi DJDP cu utilajele pe care le are în dotare.

“Este un contract pe durata a patru ani. Câştigătorii sunt Big Conf care are bazele Botoşani şi Săveni, Tehnic Asist are baza Dorohoi iar baza Truşeşti o are Cornell’s Floor. Sunt stocuri de primă intervenţie dar urmează să dea comandă pentru stocuri de material antiderapant. În funcţie de mesajele de la ISU şi de datele meteo se va interveni. Mai avem şi noi utilaje, două autofreze ruseşti, autogreder şi maşi cu care facem intervenţii la drumurile judeţene”, a spus Costică Macaleţi.

Actualul preşedinte al Consiliului Judeţean Botoşani are experienţă în ceea ce priveşte deszăpezirea. În mandatele de prefect pe care le-a avut, a fost de mai multe ori ameninţat cu schimbarea din funcţie deoarece erau drumuri blocate şi oameni izolaţi.

“În materie de deszăpeziri sunt doctor. Din cauza zăpezii, erau să mă schimbe de vreo cinci ori din poziţia de prefect”, a afirmat Macaleţi.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )