Connect with us

20 de medalii cucerite de Real Taekwondo Team Botoşani la Cupa României

Published

on

Sportivii legitimați la Clubul Sportiv „Real Taekwondo Team“ din Botoșani, premiați în urma celor 20 de medalii obținute la Competiția Națională „CUPA ROMÂNIEI“ la Taekwondo WT.
În perioada 17-18 noiembrie 2017 s-a desfășurat în incinta Sălii Polivalente din Municipiul Brașov, Competiția Națională „Cupa României“ la Taekwondo WT pentru copii, junior mici, cadeți, junior și seniori, ediția a XVIII-a, la care au participat peste 500 de sportivi de la 35 de cluburi de profil din țară.

Clubul Sportiv „Real Taekwondo Team“ din Botoșani a participat cu un număr de 22 sportivi. Datorită unei prestații foarte bune din partea acestora s-au obținut 20 de medalii individuale, din care 8 medalii de aur, 2 medalii de argint și 10 medalii de bronz.

Medaliații cu aur:

–Nistoroaia Alexandru, Radiș Andy-Eduard, Marin Bianca, Buzuc Denis, Vamanu  Andrei, Dănilă Aryan, Marin Răzvan, Darie Sebastian;

Medaliații cu argint:

-Abalașei David, Vieru Gabriela;

Medaliații cu bronz:

-Grădinariu Adina, Șocarici Darius, Filip Marian, Leșescu Paula, Giurgiu Teodora, Ghitun Denis, Iosub Costel, Boboc Cătălin, Roman Constantin, Ciobanu Georgiana.

„Felicit și mulțumesc sportivilor pentru efortul depus și rezultatele obținute la această competiție. Totodată, aduc mulțumiri și părinților acestor sportivi care dedică o parte din timpul lor și se implică în dezvoltarea personală a copiilor și în susținerea și promovarea taekwondo-ului WT în județul Botoșani. În urma evoluției avute încadrul acestui mare eveniment național dar și a rezultatelor obținute, conducerea Clubului Sportiv Real Taekwondo Team va premia în bani primii cinci sportivi Nistoroaia Alexandru, Radiș Andy-Eduard, Marin Bianca, Buzuc Denis, Vamanu Andrei.“

Președinte-antrenor,

Nicolae PASNICIUC

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )