Connect with us

FC Botoşani – CSU Craiova. G. Miron: “Avem o revanşă de luat”

Published

on

FC Botoşani va întâlni vineri seară pe CSU Craiova, una dintre candidatele la titlu în actuala ediţie de campionat. În tur, oltenii s-au impus la limită, cu 1-0, printr-un gol marcat dintr-o poziţie de ofsaid. Mai mult, botoşănenilor le-a fost refuzată o lovitură de la 11 metri.
Elevii lui Costel Enache nu au uitat meciul tur şi vor să-şi ia revanşa. Mai mult, ei consideră că dacă îi vor învinge pe olteni, îşi vor asigura prezenţa în play-off.

“Întâlnim o echipă care cred eu că are cea mai bună ofensivă. În tur am pierdut cu 1-0 dintr-un gol din ofsaid. Avem de luat o revanşă. Dacă vom reuşi să jucăm cum am jucat a doua repriză la Timişoara, cred că o să câştigăm. Burcă e un jucător important dar eu când am lipsit la CFR, a intrat Plămadă şi a făcut un meci excelent. Toţi trei fundaşii suntem de valori apropiate şi nu cred că o să se vadă. Fac un apel către publicul din Botoşani să vină în număr mare la stadion şi să ne susţină. Dacă ne împing de la spate, avem mai multe şanse. Dacă reuşim să obţinem trei puncte în meciul de vineri, în mare parte suntem în play-off. Suntem conştienţi de importanţa acestui meci. Contează viitorul nostru în acest joc”, a spus fundaşul George Miron.

La play-off se gândeşte şi Mihai Roman, cel mai experimentat jucător din lotul FC Botoşani. El spune că vor fi în proporţie de 80% în play-off dacă înving pe CSU Craiova.

“O să fie un meci dificil. Craiova e pe val, joacă bine, au jucători de viteză. Noi ne bazăm pe forţa grupului, pe încrederea pe care o avem. Cred că o să fie un meci frumos. Dacă învingem Craiova, în proporţie de 80% avem şanse să prindem play-off-ul. În tur am avut destule ocazii, aveam puterea să scoatem un rezultat bun dar nu ne-a ieşit”, a afirmat Mihai Roman.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )