Connect with us

FC Botoşani – CSU Craiova. Costel Enache: “Va fi un joc de mijlocul terenului. Noi nu ne asumăm mari riscuri”

Published

on

Antrenorul Costel Enache şi jucătorii echipei FC Botoşani vor trei puncte în meciul cu CSU Craiova pentru a se apropia şi mai mult de play-off-ul Ligii I. În acelaşi timp, ei au anunţat că nu sunt dispuşi să rişte în meciul de vineri seara, de pe Municipal.
“Sunt destul de bine camuflaţi tactic. Am văzut abordări diferite. Cred că va fi un joc de mijlocul terenului, echilibrat, în care noi nu ne asumăm mari riscuri. Cred că şi Craiova va face acelaşi lucru. Pentru noi, fiecare meci devine foarte important. Pregătim lucrurile aşa cum considerăm noi că este bine. Am făcut lucruri extraordinare, cred că ne-am autodepăşit. Mă bucură consecvenţa cu care ne prezentăm la meciuri, avem o serie de şase jocuri pozitive, avem o imagine echilibrată. Sunt băieţii capabili să facă minuni şi mai mari dar noi aşteptăm ca lucrurile să fie reale cu nivelul nostru, cu ceea ce facem la antrenamente şi ceea ce ne dorim de la joc”, a spus antrenorul principal al FC Botoşani.

“Orice punct e important”

Costel Enache consideră că un punct în meciul cu CSU Craiova nu ar fi un rezultat negativ, chiar dacă FC Botoşani joacă pe teren propriu. El susţine că în această bătălie pentru play-off, orice punct este foarte important.

“Ne mulţumim cu un egal atunci când jocul ne duce spre un egal. Ne propunem tot timpul victorii. Dacă suntem cu şanse mai puţine într-un joc, noi tot o victorie ne dorim, tot pentru o victorie ne pregătim. Dacă ea nu vine, e o altă problemă. Sunt momente când un rezultat de egalitate ne poate mulţumi. Dacă am dominat, dacă am avut situaţii foarte multe şi am făcut egal, nu e mulţumire. Dacă jocul a fost echilibrat, suntem mulţumiţi. În situaţia noastră e important orice punct”, a mai spus Costel Enache.

“Meciul cu Craiova este foarte important pentru mine”

Pentru FC Botoşani urmează două meciuri foarte importante în mai puţin de o săptămână, cu CSU Craiova în campionat şi cu Viitorul în Cupa României. Costel Enache spune că nu se gândeşte la meciul de marţi şi că este preocupat doar de meciul cu Craiova.

“Mă gândesc doar la meciul cu Craiova. O luăm pas cu pas. Tragem concluziile imediat după meci şi îl pregătim pe celălalt. E prea departe să ne gândim la meciul cu Viitorul. Meciul cu Craiova este foarte important pentru mine”, a afirmat Costel Enache.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )