Connect with us

VOR SĂ MĂREASCĂ TAXELE ŞI IMPOZITELE ca să-şi plătească salariile. VEZI cât încasează angajaţii primăriei

Published

on

Primarul Cătălin Flutur şi ceilalţi de prin Primăria Botoşani ne-au anunţat că nu există altă variantă decât majorarea taxelor şi impozitelor locale. Cei ce se plâng că nu sunt bani în bugetul local, au lefuri de peste 9000 de lei iar de la 1 ianuarie 2018 vor beneficia de încă o majorare.
Primăria municipiului Botoşani pregăteşte o majorare semnificativă a taxelor şi impozitelor locale pe motiv că bugetul pentru 2018 nu va fi suficient nici măcar pentru plata salariilor şi a utilităţilor. E normal ca bugetul să nu fie suficient în momentul în care lefurile celor din Primăria Botoşani s-au majorat exagerat de mult în acest an iar de la 1 ianuarie 2018 vor mai creşte încă o dată.

Cel mai mare salariu îl are primarul Cătălin Flutur. În momentul de faţă, el încasează 13.050 lei lunar. Nici viceprimarii Cosmin Andrei şi Marian Murariu nu o duc prea rău. Pentru munca depusă în folosul botoşănenilor, cei doi primesc lunar câte 11.600 de lei.

Bine plătiţi sunt şi Directorul executiv cu viza CFP – 9762 lei, Secretarul municipiului – 9135 lei şi Arhitectul şef – 9135 lei.

La polul opus, sunt îngrijitorii cu 2000 de lei, paznicii cu 2200 de lei, muncitorii cu 2500 de lei şi soferii cu aproape 3000 de lei lunar.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )