Connect with us

Tech

17 medalii cucerite de Brilliant Taekwondo Botoşani la Cupa României

Published

on

Photo: Shutterstock

În acest weekend, Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club a participat la a XVIII-a ediție a Cupei României la Taekwondo WT cu un lot de 21 de sportivi. Turneul s-a desfășurat în municipiul Brașov și a aliniat la start aproape 600 de sportivi de la 35 de cluburi de profil din țară.
Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club a confirmat din nou forma bună pe care a arătat-o în tot anul 2017 și au reușit să obțină Locul III în Clasamentul General al Cluburilor, fiind al doilea an consecutiv pe podium, fiind acum alături de cluburile cu vastă experiență, C.S.C. Mihail Kogălniceanu și C.S.A. Steaua. Prin obținerea Locului III pe Cluburi la categoria Seniori și a Trofeelor de „Cea mai bună sportivă” pentru sportiva Sidonia-Nicoleta PAVEL la categoria copii și de „Cel mai bun sportiv” pentru sportivul Vasile-Ionuț SÂRBU la categoria juniori, se observă calitatea la toate categoriile de vârstă pentru sportivii „brillianți”.

Cu 6 medalii de aur, 4 medalii de argint și 7 medalii de bronz, medaliații sunt următorii:

Locul I: Alberto-Andrei GANFIUC, Andreea-Gabriela IGNAT, Sidonia-Nicoleta PAVEL, Davis-Petronel PÎSLARIU, George HOBJILĂ și Diana-Nicola MATEI.

Locul II: Antonia-Giuliana VORNICEANU, Andrei CORDUNEANU, Florin RĂILEANU și Andreea CORDUNEANU.

Locul III: Patrik-Ștefan BRUMARI, Alexandru-Cornel MAXIM, Mario-Alexandru TOFAN, Vasile-Ionuț SÂRBU, Florin-Alexandru RACLEȘ și Denis-Paul MATEI.

Pe lângă aceștia au participat și Robert-Gabriel DÎRVARIU, Andrei-Alexandru ANDRUȘ, Dumitru-Robert DAN și Florin SURUGIU care s-au oprit în sferturile de finală, întâlnind pe parcurs sportivi cu experiență.

Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club se bucură de colaborarea cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Botoșani ce urmăresc integrarea socială cu succes a copiilor prin practicarea Taekwondo-ului de inițiere și de performanță.

Sportivii George Hobjilă și Diana-Nicola Matei au confirmat încă o dată forma foarte bună și Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club speră că vor fi selecționați să reprezinte România la Campionatul European de Seniori din Sofia, Bulgaria în luna decembrie.

“Sunt extrem de bucuros că reușim și în acest an să reprezentăm cu mândrie municipiul Botoșani pe podiumul Cupei României, fiind cea mai puternică competiție națională. Avem sportivi deosebiți pe care îi felicit pentru frumoasele rezultate, îi apreciez foarte mult pe părinții acestora pentru susținere și la bine și la rău și credem tot mai mult în Familia Brilliant. Doresc să le mulțumesc tuturor celor care ne sprijină, deoarece asta ne dă încredere să evoluăm.” a declarat președintele Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, Denis-Paul MATEI – Centură neagră 4 DAN.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad