Connect with us

stiri

Poli Timişoara – FC Botoşani 1-1. Două puncte pierdute în Banat

Published

on

FC Botoşani era considerată echipa favorită în meciul de la Timişoara, era pe locul patru şi venea după o perioadă foarte bună în care nu a primit gol. De partea cealaltă, bănăţenii aveau mari probleme atât de lot cât şi financiare dar antrenorul Ionuţ Popa încă speră la play-off.
Elevii lui Costel Enache au început foarte slab jocul, au pierdut multe mingi, au gafat în defensivă şi se părea că tratează acest meci ca pe unul amical. În minutul 11, Moruţan îi pasează foarte bine lui Popa dar atacantul venit de la Dinamo se face de râs în faţa porţii. Bănăţenii prind curaj iar în minutul 23 reuşesc să deschidă scorul prin Bîrnoi care a profitat de o greşeală a defensive botoşănene. Două minute mai târziu, Ciucur şutează din marginea careului dar mingea trece puţin pe lângă poarta lui Cobrea. Botoşănenii nu au replică iar pe finalul primei reprize, Ciucur a avut încă o oportunitatea de a marca dar încearcă o execuţie mult prea pretenţioasă.

FC Botoşani începe mai bine repriza secundă iar după 10 minute reuşeşte egalarea. Mihai Roman execută perfect o lovitură liberă din marginea careului şi îl învinge pe Curileac. Tot Mihai Roman putea marca în minutul 75 când a executat o lovitură liberă de pe partea stângă dar mingea a trecut puţin pe lângă poartă. Trei minute mai târziu, Chitoşcă şi Târnovan au o şansă mare de a marca. În primă fază, Chitoşcă a şutat din interiorul careului, Curileac respinge, mingea ajunge la Târnovan care şutează pe lângă poartă. În minutul 86, Bordeianu a fost foarte aproape de a aduce trei puncte botoşănenilor dar mingea şutată de la 20 de metri a lovit bara porţii apărate de Curileac.

Partida s-a încheiat cu scorul de 1-1 iar FC Botoşani îşi trece în cont încă un punct dar urmează patru meciuri foarte dificile în acest an. Săptămâna viitoare va veni CSU Craiova pe Municipal după care este meciul de la Chiajna, partida de pe teren propriu cu FC SB şi deplasarea de la Giurgiu.

ACS Poli: Curileac – Val. Creţu, Bocşan, Cînu (cpt.), Melinte – Artean, Soljic – Al. Munteanu, Bîrnoi (85 Haruţ), Ciucur – Abraw (61 Drăghici)
Rezerve: Straton – Bg. Străuţ, L. Oprea, Oct. Drăghici, Haruţ, Doman, M. Croitoru
Antrenor: Ionuţ Popa

FC Botoşani: Cobrea – Unguruşan, Burcă, G. Miron, Muşat – Tincu (cpt.), Bordeianu – Mih. Roman (78 Chitoşcă), Moruţan, L. Buş (88 Rodriguez) – D. Popa (56 Tîrnovan)
Rezerve: Pap – Fl. Plămadă, Târnovan, Dumitraş, Rodriguez, Chitoşca, Oaida
Antrenor: Costel Enache

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )