Connect with us

stiri

În sfârşit o veste bună. Începe construcţia unui nou spital la Botoşani

Published

on

După mai multe proiecte eşuate ale autorităţilor locale şi judeţene şi multe milioane de euro tocate pe tot felul de lucruri inutile, în municipiul Botoşani se demarează în sfârşit o investiţie în domeniul medical. Este vorba de Spitalul Municipal de Boli Cronice şi Îngrijiri Paliative.
Demersurile pentru realizarea acestei investiţii au aparţinut medicului Tamara Ciofu, deputat PSD, care acum a anunţat că pe data de 20 noiembrie încep lucrările la această unitate medicală.

”CNI a stabilit ca pe 20 noiembrie să înceapă lucrările la Spitalul municipal de boli cronice și îngrijiri paliative Botoșani. Lucrările încep cu întârziere din vina unor proceduri birocratice și a unor contestații. Cu toate acestea, proiectul este deosebit de important pentru botoșăneni, pentru sistemul sanitar deoarece se adresează unei categorii de bolnavi care necesită o îngrijire aparte, familiile care au astfel de bolnavi știu la ce mă refer. Înainte de a semna scrisoarea prin care justificam necesitatea acestei investiții am discutat cu personalul medical pentru a ști care sunt și cerințele lor pentru ca în noul spital bolnavii să fie tratați așa cum trebuie  ”, a declarat medicul Tamara Ciofu.

Valoarea investiţiei este de 14,7 milioane de euro iar lucrările vor fi executate de firma Victor Construct. Noua unitate medicală care va fi construită în curtea Spitalului Sf. Gheorghe va avea o capacitate de 140 de locuri.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )