Connect with us

Administratie

Consilier PSD: “Sunt foarte mulţumit că primarul participă la târgul de turism şi sunt convins că o să se întoarcă cu idei bune”

Published

on

Primarul Cătălin Flutur împreună cu câţiva angajaţi din Primăria Botoşani sunt în aceste zile la Târgul Naţional de Turism, eveniment care are loc în capitală. Edilul vrea să-i convingă pe turişti să vină şi să viziteze municipiul Botoşani.
Social democraţii din Consiliul Local îl felicită pe primarul liberal că a ales să promoveze Botoşaniul la un târg de turism şi spun că edilul va veni mai hotărât să facă treabă şi cu idei mai bune.

“Eu sunt foarte mulţumit că primarul participă la acest târg de turism şi sunt convins că o să se întoarcă cu idei bune şi o să termine nişte investiţii pe care alte municipii le-au făcut. Mă refer la Cornişa, la teatru. Sunt convins că o să vină cu altă mentalitate şi în şedinţele de Consiliu Local din luna decembrie o să găsim soluţii pentru oraş. Îi urez mult succes la promovarea municipiului Botoşani. Suntem într-o anumită evoluţie şi îl rugăm să ţină ritmul ăsta în continuare. Dacă nu poate, să spună, să ceară ajutorul Consiliului Local. Noi îl ajutăm. Dacă nu poate şi nu poate, să fie sincer cu noi şi să ne spună ce are de gând”, a afirmat cosnilierul local Mihai Tincu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )