Connect with us

Administratie

Stadion de 200.000 de euro într-o comună din judeţul Botoşani. Meci internaţional la inaugurare GALERIE FOTO

Published

on

Noul stadion din comuna Păltiniş este aproape finalizat iar în prima jumătate a anului viitor va avea loc inaugurarea. Primarul Costel Romanescu vrea să organizeze un meci amical între FC Botoşani şi o echipă din prima ligă a Republicii Moldova.

Baza sportivă a costat 950.000 de lei, o parte din bani fiind alocaţi pe un proiect guvernamental iar diferenţa a fost din bugetul local. Vestiarele, nocturna, pista de atletism şi tribuna au fost finalizate iar până la până la inaugurare mai trebuie lucrat la gazon şi de amenajat o parcare.

“Stadionul este aproape finalizat. A costat 950.000 lei. Au fost cei 450.000 de lei de la bugetul statului şi 500.000 de lei pe care i-am pus noi. Am construit vestiare moderne, pistă de atletism cu suprafaţă sintetică, nocturnă, tribună cu o capacitate de 250 de locuri. Mai avem de lucrat la gazon şi să amenajăm parcarea. Eu sper ca în mai-iunie 2018 să fac inaugurarea. Mi-aş dori să organizez un meci între FC Botoşani şi o echipă din Republica Moldova”, ne-a spus Costel Romanescu, primarul comunei Păltiniş.

Din campionatul viitor, va fi reînfiinţată echipa de fotbal a comunei Păltiniş care va evolua în Liga a V-a.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )