Connect with us

Sport

Poli Timişoara – FC Botoşani. C. Enache: „E un meci sub semnul echilibrului”

Published

on

Pe locul patru în clasament, cu 31 de puncte, FC Botoşani merge la Timişoara cu gândul de a obţine măcar un punct şi de a-şi păstra şansele la play-off. Antrenorul Costel Enache se aşteaptă la un meci echilibrat chiar dacă timişorenii au probleme atât financiare cât şi de lot.
Tehnicianul botoşănean spune că echipa antrenată de Ionuţ Popa este una imprevizibilă şi care poate produce mari surprize.

„E un meci sub semnul echilibrului. Timişoara e o echipă cu mare experienţă. Nu cu un joc spectaculos, nu cu minunăţii dar cu un joc eficient, echilibrat. E o echipă care în orice moment poate produce surprize. E o echipă greu de citit şi care o experienţă de joc deosebită”, a spus Costel Enache.

Pauza competiţională nu a fost una benefică pentru botoşăneni deoarece nu au reuşit să recupereze jucătorii accidentaţi. Ba mai mult, l-au pierdut şi pe Benjamin Kuku.

„Suntem după destul de multe etape, intensitate, antrenamentele nu sunt chiar uşoare, ritmul a fost unul alert, apar accidentări, suspendări. Fotbalul este un sport destul de dur. Viteza şi forţa au crescut exponenţial şi e normal să apară şi accidentări. Avem aceleaşi probleme. De Lorand Fulop nu mai are rost să amintesc, Stelian Cucu, Esteban. L-am mai pierdut şi pe Benjamin Kuku. Are o entorsă şi probabil îşi va reveni în câteva zile”, a mai spus Costel Enache.

Deplasare cu avionul la Timişoara

Pentru a evita noi discuţii, conducătorii FC Botoşani au rezervat din timp biletele la avion, pentru meciul de la Timişoara. Lotul FC Botoşani s-au deplasat astăzi la Iaşi iar mâine dimineaţă vor pleca la Timişoara.

„Mai învăţăm din experienţă. A fost o problemă pe care clubul încearcă să nu o mai repete şi ne asigură cele mai bune condiţii. Plecăm de astăzi la Iaşi, vom dormi în Iaşi iar mâine dimineaţă plecăm spre Timişoara. Vom fi aproape de aeroport, pentru a nu ne trezi foarte devreme. Nu avem niciun fel de probleme de organizare”, a mai precizat Costel Enache.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )