Connect with us

AGRICULTURA

Staţiunea Popăuţi va comercializa carne şi produse lactate

Published

on

Staţiunea de Cercetare Popăuţi îşi extinde activitatea iar din primăvara anului viitor va comercializa câteva produse în Piaţa Centrală din municipiu şi într-un magazine care urmează a fi deschis.
Ionică Nechifor, directorul Staţiunii de Cercetare Popăuţi, intenţionează ca în perioada imediat următoare să realizeze un punct de sacrificare a mieilor şi o secţie de prelucrare a laptelui după care va amenaja un magazine la intrarea în staţiune.

“Staţiunea Popăuţi are posibilitatea de a comercializa produse derivate din creşterea ovinelor. Facem demersurile de a înfinţa un punct de sacrificare, o secţie de prelucrare a laptelui şi un magazin. Pregătim un proiect transfrontalier pentru a realiza investiţiile necesare. Am avut o discuţie cu directorul Direcţiei Agricole şi ne dorim să avem o boxă în Piaţa Centrală. Avem un efectiv destul de mare de reformă, pe care îl putem valorifica la un preţ acceptabil pentru staţiune şi pentru consumatori. Eu sper ca în primăvara anului viitor să avem un punct de sacrificare şi să putem comercializa atât la poarta staţiunii cât şi în Piaţa Centrală”, ne-a spus Ionică Nechifor, directorul Staţiunii de Cercetare Popăuţi.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad