Connect with us

Sport

Moruţan a marcat din nou pentru naţionala U19 şi s-a calificat la turneul de elită

Published

on

Dacă naţionala de seniori a României nu mai are performanţe de ani buni, reprezentativa U19 pare să conteze în fotbalul European. Cu Olimpiu Moruţan în primul 11, naţionala României a reuşit să învingă Rusia şi să-şi asigure calificarea la turneul elitelor.
Echipa naţională U19 a României s-a impus cu 2-1 în faţa Rusia şi a acumulat şase puncte, fiind pe primul loc în grupă. Olimpiu Moruţan, jucătorul echipei FC Botoşani, a deschis scorul în minutul 61 iar Alexandru Măţan (Viitorul) a mărit avantajul în minutul 70. Rusia a redus din diferenţă în minutul 83 dar naţionala României, antrenată de Adrian Boingiu, s-a impus cu 2-1. În urma acestei victorii, România este pe primul loc în grupă iar pentru locul doi se luptă Grecia şi Rusia. În ultimul meci, România va întâlni pe Gibraltar şi are nevoie de o victorie la peste trei goluri diferenţă pentru a fi în prima urnă valorică la tragerea la sorţi a turneului de elită.

României: A. Vlad – Haruț, Screciu, C. Dima, Trușescu – Boboc, V. Dragomir (cpt.) – Moruțan, Mățan, Micovschi – Sântean.

Rezerve: Costache – T. Băluță, Neciu, Berci, L. Gheorghe, Merloi, Moldoveanu, Vidrășan, Podină

Foto: GSP.ro

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )