Connect with us

Economic

ROTARY CLUB BOTOSANI anunta castigatorii Burselor scolare “Prof. dr. Constantin Manolache” oferite pentru anul scolar anul 2017-2018

Published

on

Clubul Rotary Botosani a decis sa acorde prin proiectul “Ajuta un copil sa invete”  – Bursa scolara “PROFESOR DOCTOR CONSTANTIN MANOLACHE“, pentru anul scolar 2017-2018 un numar de 3 burse, urmărind identificarea, susţinerea, dezvoltarea şi promovarea talentelor, în ideea creării unei premise în lansarea acestora spre studii superioare.

Astfel in urma evaluarii dosarelor aplicantilor, Comisia de Acordare a Burselor a stabilit elevii castigatorii, acestia fiind:

  • PETRESCU Bianca-Florina – Liceul Pedagogic “Nicolae Iorga” Botoșani, clasa a XI-a
  • OLTEANU P. Grigore-Tudor – Colegiul Economic “Octav Onicescu” Botosani – clasa a XII-a
  • HLUȘCU Manuela – Colegiul National “A.T. Laurian” Botosani, clasa a XI-a

Valoareunei burse este de 6.000,00 lei/an si s-au acordat conform Regulamentului, in baza unui concurs de dosare anuntat in perioada 1 septembrie – 16 octombrie 2017, acestea putand fi depuse la secretariatul partenerului in cadrul acestui proiect, Inspectoratului Scolar Judetean Botosani.

Bursele poarta numele distinsului nostrum coleg, profesor doctor Constantin Manolache, personalitate cu o cariera didactica deosebita, dascal cea initiat in tainele cartilor generatii si generatii de elevi. In memoria sa, Rotary Club Botosani a hotarat ca bursele de studiu, acordate incepand cu anul scolar 2014-2015, sa-i poarte numele, in semn de pretuire, de respect dar si ca model de urmat pentru generatiile urmatoare.

Clubul Rotary – Botoșani, organizatie non-guvernamentala si non-profit, grup de voluntari din comunitatea locală, lideri și conducători din diverse firme private sau publice,  profesioniști de elita in domeniullor de activitate, are ca principiu / obiectiv sustinerea performantei si a excelentei, prin implicarea in proiecte sociale, culturale, sportive si educationale, sub sloganul “A servi mai presus de sine insusi”.

Constantin Curcă,

presedinte Rotary Club Botosani 2017-2018

www.rotarybotosani.ro 

office@rotarybotosani.rowww.facebook.com/RotaryBotosani

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad