Connect with us

Politica

Reacţia PSD după câştigarea alegerilor de la Nicşeni: “Au încercat cu orice preț și prin toate mijloacele să…”

Published

on

Independentul Iulian Iliescu, susţinut de PSD şi ALDE, a câştigat alegerile în comuna Nicşeni, la o diferenţă mare de voturi faţă de principalul său contracandidat, liberalul Claudiu Bulboacă. Iliescu nu a putut candida din partea alianţei PSD – ALDE deoarece liberalii au contestat această alianţă iar instanţa le-a dat dreptate.
După anunţarea rezultatelor alegerilor, senatorul Doina Federovici, liderul PSD Botoşani, a postat un mesaj de felicitare pentru noul primar al comunei Nicşeni dar a lansat săgeţi şi către liberali.

Mai citeşte:

Candidatul independent susţinut de PSD şi ALDE a câştigat alegerile la Nicşeni

 

“Felicitări domnule primar Iulian Iliescu! Deși liberalii au încercat cu orice preț și prin toate mijloacele sa vă împiedice să candidați, iată că alegătorii au avut ultimul cuvânt! Au ales performanţa, au ales valoarea! Au ales un primar adevărat!

Le mulțumim nicșenenilor pentru că ne-au susținut și le vom demonstra că așteptările lor nu sunt zadarnice. Partidul Social Democrat a promovat întotdeauna oameni valoroși, de aceea am ales să susținem candidatura domnului Iulian Iliescu, chiar dacă a devenit candidat independent, forțat de acțiunile liberalilor. Mai mult, susținerea candidaturii în persoana domnului Iulian Iliescu de către alianța PSD – ALDE a fost în concordanță cu opțiunea majorității locuitorilor comunei.
Dl. Iulian Iliescu este omul potrivit la locul potrivit, un tânăr specialist, care și-a propus să schimbe în bine fața comunei Nicșeni, în următorii trei ani. Viziunea domniei sale se pliază pe strategia social-democrată, lucru îmbucurător pentru parlamentarii PSD, care îl vor susţine la punerea în practică a programului său electoral.
Încrederea exprimată în candidatul susținut de alianța PSD – ALDE – dr. Iulian Iliescu oferă o șansă în plus dezvoltării Nicșeniului din punct de vedere administrativ, social, economic și cultural”, a fost mesajul senatorului Doina Federovici, după câştigarea alegerilor de către Iulian Iliescu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )