Connect with us

Sport

Oficialii FC Botoşani nu se gândesc la transferuri: “Stăm bine ca lot. Trebuie să avem încredere în…”

Published

on

Pentru FC Botoşani va urma o iarnă liniştită. Conducătorii clubului şi antrenorul Costel Enache sunt foarte mulţumiţi de majoritatea jucătorilor din lot şi nu au de gând să facă prea multe transferuri în pauza competiţională.
Cornel Şfaiţer, preşedintele de onoare al FC Botoşani, spune că are încredere în toţi jucătorii, inclusiv în cei care au evoluat mai puţin. Deşi nu au impresionat, argentinienii Esteban Chiacceri şi Jonathan Rodriguez vor rămâne la Botoşani şi în partea a doua a sezonului.

“Botoşaniul este o echipă cu care trebuie să ne mândrim. Trebuie să fim mândri că suntem acolo în faţă. Puţini ne dădeau şanse la sosirea noastră în prima ligă. Anul acesta, suntem aproape de un obiectiv foarte important pentru fotbalul botoşănean. S-a lucrat bine, cu mare atenţie, am fost inspiraţi la transferuri. Echipa a avut omogenitate în acest sezon, nu am pierdut jucători. Ăsta e punctul forte al Botoşaniului. Nu ne gândim la transferuri. La momentul acesta stăm bine ca lot. Avem jucători precum Rodriguez sau Plămadă care au jucat puţin dar au intrat bine cu CFR. Am avut trei victorii cu Dumitraş în teren deşi a jucat în partea stângă. Trebuie să avem încredere şi în atacanţii din lot. Au arătat bine atât Kuku cât şi Popa. Am încredere şi în Esteban pentru că ne-a demonstrat în meciurile de pregătire, îi trebuie o perioadă mai lungă de acomodare”, a declarat Cornel Şfaiţer.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )