Connect with us

stiri

Cinci meciuri consecutive fără gol primit de FC Botoşani: “Burcă şi Miron sunt printre cei mai buni fundaşi centrali din Liga 1”

Published

on

În 17 meciuri jucate în acest sezon, FC Botoşani a primit doar 14 goluri şi are una dintre cele mai bune defensive din Liga 1. Doar FC SB, CFR Cluj şi Viitorul Constanţa au primit mai puţine goluri în această ediţie de campionat.
De cinci meciuri, FC Botoşani nu a primit niciun gol deşi a jucat de două ori cu CFR Cluj (campionat şi Cupa României), a jucat cu Dinamo, FC Voluntari şi Sepsi Sf. Gheorghe. Performanţa se datorează antrenorului Costel Enache care pregăteşte foarte bine fiecare joc dar şi jucătorilor din compartimentul defensiv.

“Sunt bucuros că nu am primit goluri în ultimele jocuri. Nu am primit goluri în deplasările de la Cluj şi Braşov. Echipa a făcut un joc defensiv bun. Mă bucur pentru Burcă. Am insistat mult să-l aduc. Îl ştiu de la 16 ani. Am fost foarte inspirit la timpul respectiv şi îi văd un viitor foarte frumos. Burcă şi Miron sunt printre cei mai buni fundaşi centrali din Liga 1. Miron are 23 de ani, Burcă are 24 de ani. Sper ca Burcă să fie surpriza campionatului şi poate o să-l vadă şi selecţionerul”, a declarat Cornel Şfaiţer.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )