Connect with us

Cultura

Astăzi, ora 18.00, la Casa Tineretului: Spectacolul “Dineu cu proşti”

Published

on

Teatrul Mihai Eminescu Botoşani a programat pentru astăzi spectacolul “Dineu cu proşti”, de  Francis Veber. Regia: Lenuş -Teodora Moraru, Scenografia: Gelu Rîşcă, Asistent regie: Irina Mititelu.

Distribuţie: PIERRE – Bogdan Horga, FRANCOIS – Laurenţiu Butuman, CHRISTINE – Lorena Chiribuţă , MARLENE – Irina Mititelu, LEBLANC  – Cezar Amitroaei, CHEVAL  – Dragoş Radu, MENEAUX ( off) –  Alexandru Dobynciuc, ARCHAMBAUD – Ioan Ciofu.

Dineu cu proşti este una dintre cele mai plăcute comedii, o splendoare a comediei de limbaj şi de situaţie, plină de momente în care se râde în hohote. Este un remediu excelent împotriva  tristeţii sau nervozităţii , o piesă de referinţă despre ce înseamnă umorul latin, francez, despre ceea ce înseamnă o comedie de calitate. ,,Dineu cu proști” este o comedie savuroasă în stil francez, plină de situații comice absurde, creată pentru a delecta publicul larg.
Personajul principal obișnuiește să participe la petreceri burgheze, având o plăcere sadică de a-și bate joc de anumiți invitați. În final însă, totul este imprevizibil și cel batjocorit devine cel care batjocorește. Comedia abundă în confunzii amuzante și intrigi neașteptate, provocând diverse răsturnări de situatie

Nu ratați ultimul ,,Dineu ” din 2017!

Biletele se găsesc la Casa Tineretului din B-dul Mihai Eminescu nr. 48,
tel 0231 513948 sau 0231 512184 (program: 10.00 – 12.00 și 16.00 – 18.00, de marți până duminică inclusiv).

Pret bilet – 20 lei; elevi, studenți, grupuri organizate – 10 lei

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad