Connect with us

Cultura

Interes uriaş pentru spectacolul “MAGNIFICENT CHRISTMAS 2017” care va fi în Botoşani, Suceava şi Paşcani

Published

on

D.I.O.S Artist Resources Romania şi Filarmonica de Stat Botoşani organizează înaintea Crăciunului un super spectacol în care cap de afiş sunt două nume mari ale muzicii româneşti. Este vorba de soprana Felicia Filip şi Cristi Minculescu, solistul trupei IRIS.

Deşi nu au făcut o promovare foarte mare evenimentului, organizatorii au avut surpriza să constate că biletele pentru concertul din 21 decembrie, de la Casa de Cultură a Sindicatelor Botoşani, s-au vândut ca pâinea caldă. La 18 zile de la punerea în vânzare a biletelor, organizatorii au fost nevoiţi să anunţe SOLD OUT. Botoşănenii care nu au reuşit să-şi cumpere bilete dar vor să urmărească acest spectacol, mai au o şansă. Pe 22 decembrie, acelaşi spectacol va avea loc şi pe scena Casei de Cultură din Suceava iar potrivit organizatorilor, încă mai sunt bilete disponibile.

“În doar 18 zile de la lansarea informației în mediul online şi cu 2 luni înainte de desfăşurarea evenimentului, acest Concert Extraordinar de Excelență Artistică de la Botoşani, din data de 21 Decembrie 2017, îl declarãm SOLD OUT!!! Datoritã numărului foarte mare de solicitări, se va juca cu casa închisă. Celor care nu şi-au procurat biletele sau nu le-au rezervat până acum în vederea achiziționarii lor ulterioare însă şi-ar dori să participe la concert, varianta de rezervă ar fi deplasarea pe data de 22 Decembrie la Suceava, unde acelaşi spectacol va avea loc tot de la ora 19.00 în Casa de Cultura a Sindicatelor. Pentru rezervãri la Suceava sunați la 0230523718”, a anunţat Liviu Sorinel, directorul artistic al D.I.O.S Artist Resources Romania.

Cu casa închisă se va juca şi spectacolul de la Paşcani, programat pe 20 decembrie. În zece zile, au fost vândute toate biletele pentru “MAGNIFICENT CHRISTMAS 2017” de la Paşcani.

D.I.O.S Artist Resources Romania şi Filarmonica de Stat organizează: MAGNIFICENT CHRISTMAS 2017

De la Johann Strauss şi Beethoven la… “Naționala de Rock” a țãrii, trupa IRIS!
De la Legendarul şi inegalabilul solist CRISTI MINCULESCU la frumoasa şi supertalentata Doamnã ce a scris istorie în interpretarea muzicalã naționalã si internationalã, marea sopranã FELICIA FILIP, decorată de Președintele României cu titlul de „Cavaler al Meritului Cultural”, cea mai înaltă distincție acordată vreodata unui cântăreț român în activitate.
De la clasic la modern, de la colinde la pop, de la pop la rock, de la rock la pop rock simfonic, blues rock, duete şi momente unice în interpretarea celor doi mari artişti, acompaniați de frumoasa Orchestrã Simfonicã a Filarmonicii, ce se va afla intr-un mix inedit cu Trupa IRIS, avandu-i in fața lor pe deja binecunoscuții chitarişti VALTER POPA & DORU BOROBEICA!
De la A la Z, în “de departe” cel mai modern şi spectaculos concert de acest gen pâna în prezent!!!
50 de artişti de Excelențã în scenã pentru o seara şi un Concert de Excelențã artisticã, totul sub bagheta unui Dirijor de Excelențã – IULIAN RUSU !

MAGNIFICENT CHRISTMAS 2017 !!!

Soprana: FELICIA FILIP
Solist: CRISTI MINCULESCU
Trupa: IRIS
Chitară: VALTER DIONISIE & DORU BOROBEICĂ
ORCHESTRA SIMFONICĂ A FILARMONICII DE STAT.
Dirijor: IULIAN RUSU
Prezentatori: FLORENTINA OPRIŞ (Kanal D) şi LIVIU SORINEL

IRIS şi FELICIA FILIP – Sala Palatului – 27.10.2000

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )