Connect with us

Sport

FC Botoşani – FC Voluntari 1-0. PAS MARE SPRE PLAY-OFF – GALERIE FOTO

Published

on

FC Botoşani şi FC Voluntari se întâlnesc în această seară pe Municipal, în primul meci al etapei a XVII-a. FC Botoşani are opt puncte în faţa celor de la Voluntari iar cu o victorie în meciul de astăzi, ilfovenii îşi micşorează şansele la play-off.
FC Botoşani începe în atac încă din primul minut şi pune presiune pe adversar. Dominarea botoşănenilor avea să se concretizeze în minutul 7. Roman centrează de lângă Acsinte, Moruţan reia cu capul din careul mic şi deschide scorul. Moruţan are şansa majorării scorului dar Balaru prinde mingea şutată din interiorul careului.

Oaspeţii marchează în minutul 18 prin Balaur dar golul este anulat pentru ofsaid. Moruţan se distrează cu ilfovenii, direblează trei jucători, şutează din marginea careului şi şutează la poartă dar Balauru prinde din nou. Roman îşi încearcă şi el şutul dar trimite mult peste poartă.

Oasepeţii ies mai mult la joc dar nu reuşesc să se apropie de poarta lui Cobrea. În minutul 32, Roman îi pasează lui Buş, acesta intră în careu, şutează la colţul scurt dar Balauru respinge în corner. Finalul primei reprize aparţine oaspeţilor, Popadiuc şutează de la 20 de metri dar Cobrea prinde în doi timpi.

Repriza secundă începe cu FC Botoşani în atac. Mingea circulă pe traseul Roman – Unguruşan – Moruţan dar decarul botoşănean nu reuşeşte să-l învingă pentru a doua oară în acest meci pe Balauru. În minutul 57, Balaur are o intrare de K1 la Roman dar Alexandru Tudor nu dar Alexandru Tudor nu dă nici măcar fault. Popa driblează doi adversari, şutează de la 30 de metri dar Balauru respinge încă o dată.

În minutul 78, oaspeţii au şansa egalării. Bălan a executat o lovitură de la 20 de metri dar Cobrea scoate de sub bară. Cu cinci minute înainte de final, Popa are şansa de a majora scorul dar mingea şutată din interiorul careului este deviată şi Balauru prinde.

Bălan reia cu capul în minutul 91 şi le dă emoţii celor aproximativ 3000 de botoşăneni dar Cobrea prinde fără probleme. Partida se încheie cu victoria botoşănenilor care îşi consolidează poziţia în play-off.

FC Botoşani: Cobrea – Unguruşan, Miron, Burcă, Muşat – Tincu, Bordeianu – Roman (82 Serediuc), Moruţan, Buş (87 Oaidă) – Kuku (54 Popa)

  • Rezerve: Pap, târnovan, Dumitraş, Rodriguez, Oaidă, Popa, Serediuc

FC Voluntari: Balauru – Filipov, Balaur, Achim, Acsinte – Răuţă, Lazăr – Căpăţână (72 Cernat), Ivanovici, Popadiuc (55 Olteanu) – Trandafirescu (59 A. Bălan)

  • Rezerve: Petrariu, Leasă, Olteanu, Novac, Cernat, M. Popescu, Bălan

Arbitri: Alexandru Tudor (Bucureşti) – Bogdan Gheorghe (Bucureşti), Mihai Marica (Bistriţa)

Observatori: Cristian Vasc (MM), Liviu Ciubotariu (GL)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )