Connect with us

Sport

FC Botoşani – FC Voluntari 1-0. Cl. Niculescu: “De unde eşti tu? Bă băiatule… Eşti de la vreun ziar local?. Jucătorii mei deja s-au transformat în Moşi Crăciuni”

Published

on

Claudiu Niculescu, antrenorul principal al FC Voluntari, a venit foarte nervos la conferinţa de presă, după înfrângerea în faţa echipei FC Botoşani. În urma acestei înfrângeri, ilfovenii şi-au diminuat şansele de a mai prinde play-off-ul.
Claudiu Niculescu a fost întrebat de un tânăr în vârstă de 14 ani, de la Ziarul Buzz, dacă este un sezon ratat pentru FC Voluntari. În acel moment, tehnicianul ilfovenilor a izbucnit:

“De unde eşti tu? Bă băiatule, mai sunt 30 şi ceva de etape până la final. Eşti de la vreun ziar local? Ce ziar? Câţi ani ai?”.

Când a aflat că tânărul care i-a adresat întrebarea are 14 ani, Claudiu Niculescu a rămas uimit: “Uaaa… Mulţi înainte!”.

Imediat, Claudiu Niculescu şi-a schimbat radical atitudinea.

“Mai sunt nouă etape. Depinde foarte mult de ce va face echipa de pe locul şase. Tot am auzit întrebarea asta. Nu ştiu de unde şi până unde. Noi ne dorim dar nu este obiectivul nostru. În mintea voastră este că, câştigătoarea celor două trofee din vară… totuşi trebuie să ne vedem lungul nasului. Asta încerc să le transmit şi băieţilor de trei luni. Cele două trofee fac parte din trecut. În multe meciuri am demonstrat că jucăm din amintiri. Nu e nimic pierdut. Avem probleme mari la nivelul lotului”.

Cât priveşte jocul, Claudiu Niculescu s-a arătat nemulţumit de atitudinea jucătorilor săi.

“Diferenţa s-a făcut în primele cinci minute. Jucătorii mei deja s-au transformat în Moşi Crăciuni. Au făcut un cadou incredibil, dintr-o fază care nu anunţa absolut nimic. Au dormit, aveau fesurile de Moş Crăciun în cap. Ei nu ne-au făcut un cadou de acest gen. Am dominat şi în prima repriză şi repriza a doua”, a adăugat Claudiu Niculescu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )