Connect with us

Sport

FC Botoşani – FC Voluntari. Cl. Niculescu: “Noi trebuie să fim la Botoșani ca soldatul rus, să trecem peste orice”

Published

on

Claudiu Niculescu, antrenorul principal al FC Voluntari, încă mai speră la play-off. Pentru a mai prinde unul din primele şase locuri, ilfovenii trebuie să învingă la Botoşani dar Niculescu este conştient că misiunea elevilor săi va fi una extrem de dificilă.
“Ne așteaptă un drum greu și un meci la fel de greu cu Botoșani. Vom întâlni una dintre revelațiile acestui campionat, știm ce joc ne așteaptă. Sper ca și vremea să fie în regulă pentru că am înțeles că e destul de frig în nordul Moldovei. Sper să nu ningă, să nu plouă. Noi trebuie să fim la Botoșani ca soldatul rus, să trecem peste orice pentru a ne întoarce cu punct sau puncte. Asta pentru a rămâne în plasa play-off-ului. Regretele sunt mari după meciul cu Juventus București, pentru că am luat doar un punct. În ultimele șase partide am pierdut doar o dată. Și culmea, am pierdut puncte tocmai cu cele mai slab cotate”, a spus tehnicianul ilfovenilor, scrie Agerpres.

“Botoșani are un joc bun, constant și are jucători care știu ce vor. Se înhamă toți din minutul 1 al fiecărui meci la multă, multă muncă, iar rezultatele se văd. Noi după un meci mai slab, am avut în acest sezon câte o tresărire de orgoliu, sper să se întâmple și acum pentru că e foarte, foarte important să câștigăm la Botoșani”, a adăugat Claudiu Niculescu.

Partida dintre FC Botoşani şi FC Voluntari se va juca vineri, de la ora 18.00, pe stadionul Municipal.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad