Connect with us

Administratie

EVADARE ÎN SĂNĂTATE! – Concurs de ciclism pentru școlari în satul Iacobeni, comuna Dîngeni

Published

on

Comuna Dîngeni, reprezentată prin primar Cătălin Gheorghe Rotundu, beneficiar al proiectului „Sănătatea ta contează. Sa fim sanatosi impreuna’’, proiect finanțat prin Programul Elvețiano-Român, Fondul Tematic Reforme în Domeniul Sănătății conform contractului de implementare între Organismul Intermediar Elvetian – OIE (Institul Elvețian Tropical și de Sănătate Publică – Centrul de Sănătate Internațională și Fundația CRED – Centrul Româno Elvețian pentru Dezvoltarea Sistemului de Sănătate), Ministerul Sănătății MS și UAT Comuna Dîngeni în colaborare cu Școala Gimnazială nr.1 Dîngeni și Școala Gimnazială nr.2 Iacobeni a organizat in data de 26.10.2017 concursul de ciclism ,,Evadare în sănătate!”.

Copiii au participat cu bucurie la această acțiune, concursul organizat a fost tip ștafetă cu două categorii de participanți (băieți și fete) împărțiți în 4 echipe. La finalul concursului, participanții au primit diplome de participare, pixuri, trofee și tricouri personalizate cu denumirea proiectului.

Această activitate face parte din campania organizată de echipa de proiect ,,Sănătatea ta conteaza. Să fim sănătoși împreună!” având ca scop promovarea sănătății și a unui stil de viață sănătos în rândul populație din comuna Dîngeni.

Prin acțiunile propuse în cadrul proiectului „Sănătatea ta contează. Să fim sănătoși împreună!” copiii și cetățenii comunei Dîgeni sunt încurajați să facă mișcare și sport zilnic, se promovează activitățile fizice organizate și se urmărește conștientizarea efectelor pozitive asupra sănătății prin respectarea unui stil de viață adecvat.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )