Connect with us

Sport

Sepsi – FC Botoşani 0-2. VICTORIE pe zăpadă

Published

on

După calificarea în optimile Cupei României, FC Botoşani s-a deplasat la Braşov pentru meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe, o echipă care recent a rămas fără antrenor. Elevii lui Costel Enache nu au făcut un meci spectaculos dar s-au dovedit mai eficienţi.
FC Botoşani începe bine jocul iar Moruţan are şansa, în minutul 1, de a profita de o eroare a defensivei ardelene. Replica gazdelor vine în minutul 5 dar Cobrea ajunge înaintea lui Patrick Petre şi respinge. Opt minute mai târziu, Claudiu Herea şutează din marginea careului dar trimite mult peste poartă. Botoşănenii practică un joc de aşteptare şi îi invită pe cei de la Sepsi să atace, mizând pe cartea contraatacului. În minutul 31, Roman centrează de pe dreapta, Kuku loveşte mingea cu genunchiul dar portarul gazdelor se întinde şi respige în corner. Cinci minute mai târziu, Herea şutează din marginea careului dar nici de această dată nu prinde cadrul porţii lui Cobrea. În minutul 45, Petroviki îl calcă pe Roman în careul gazdelor, Găman dictează penalty iar Buş aduce pe FC Botoşani în avantaj.

FC Botoşani începe mai bine partea secundă şi după zece minute îşi majorează avantajul. Bordeianu şutează din marginea careului, Burlacu deviază mingea şi îl lasă fără replică pe portarul formaţiei Sepsi. FC Botoşani rămâne în ofensivă, Kuku marchează dar golul este anulat pentru ofsaid după care Tîrnovan trimite puţin pe lângă poartă după o fază spectaculoasă.

Condiţiile meteo nu sunt propice fotbalului dar centralul arbitrul George Găman nu opreşte meciul.

În minutul 79, misiunea botoşănenilor devine una mai uşoară. Attila Hadnagy vede al doilea galben pentru o simulare în marginea careului botoşănenilor. Kuku centrează, Oaidă încearcă o execuţie spectaculoasă dar trimite puţin pe lângă poartă. În minutul 82, Bordeianu are o ocazie mare de a marca dar trimite pe lângă poartă. Partida se încheie cu o şansă de gol a lui Victoraş Astafei dar Cobrea se opune iar FC Botoşani se impune şi rămâne pe locul patru.

Sepsi: Miron – Răduțoiu (86 Mitra), Cr. Dima, R. Damian, Grecu – Petroviki, Burlacu (62 Papsys) – Fulop, Cl. Herea, P. Petre (59 Astafei) – Hadnagy
Rerzerve: Niczuly, Mitra, Fl. Dumbravă, Papsys, Astafei, Veress

FC Botoșani: Cobrea – Ungurușan, A. Burcă, A. Miron, Dumitraș – R. Tincu, Bordeianu – L. Buș (70 Oaidă), Moruțan (82 Serediuc), M. Roman (57 Tîrnovan) – Kuku
Rezerve: Ed. Pap, Târșă, Târnovan, D. Popa, Oaida, Serediuc

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad