Connect with us

Sport

V. Iftime infirmă conflictul cu C. Şfaiţer: “Nu e niciun scandal la Botoşani. Cornel este prietenul nostru, un camarad excepţional, avem nevoie de el la Botoşani”

Published

on

Valeriu Iftime, proprietarul clubului FC Botoşani, a avut în urmă cu câteva zile o reacţie care a surprins pe mulţi din fotbalul românesc, lăsând să se înţeleagă că a apărut un conflict între el şi preşedintele Cornel Şfaiţer. Iftime a intrat în direct la DigiSport şi a spus că Şfaiţer nu este preşedintele FC Botoşani şi că poate pleca la Dinamo.

Totul a început înaintea meciului cu Dinamo. Pe site-urile televiziunilor de sport a apărut informaţia că Şfaiţer ar putea fi numit preşedinte al clubului Dinamo. Ulterior, Valeriu Iftime a avut o declaraţie sursprinzătoare la adresa lui Cornel Şfaiţer, cu care colaborează de peste un deceniu, din momentul promovării FC Botoşani în Liga a II-a.
Între timp, Valeriu Iftime a revenit şi a declarat că nu este un conflict cu Cornel Şfaiţer şi că nu va fi o ruptură între cei doi.

„Nu poate fi nicio ruptură între doi prieteni care au muncit sau muncesc pentru FC Botoşani. Am învăţat de la Cornel de-a lungul timpului, el a învăţat de la mine, am fost amândoi şi suntem în continuare împreună în orice tip de situaţie. Ferească Dumnezeu să fie vreun scurtcircuit care să creeze la Botoşani o neînţelegere între mine şi Cornel. Am vorbit cu el şi ieri, şi azi şi cu siguranţă o rezolvăm. E adevărat că având în vedere poziţia în care suntem mulţi ar vrea să ne pună piedici: Scandal la Botoşani! Scandal la Botoşani! Staţi linştiţi, nu e niciun scandal la Botoşani! E adevărat că l-am văzut pe Cornel puţin afectat, puţin trist, dar nu are de ce să fie pentru că nu poate fi niciun fel de altă problemă. Cornel este prietenul nostru, a muncit foarte mult, are valoare adăugată, este un om extraordinar, un camarad excepţional, ştie foarte mult fotbal, avem nevoie de el la Botoşani”, a declarat Valeriu Iftime.

„În ceea ce priveşte felul în care s-a tratat cazul Dinamo, Cornel trebuia să spună foarte clar că el nu este preşedinte de club. El nu are meseria de preşedinte de club. El a făcut la Botoşani meseria asta, a ocupat funcţia asta din plăcere, din respect şi dragoste pentru fotbal botoşănean. Eu am spus că el e liber, nu eu răspund ce face Cornel pentru că el nu are angajament cu noi, dar nu poate fi vorba ca, Cornel să plece de la noi. Am văzut că s-a supărat un pic, am să mai vorbesc cu el. Am fost un pic ironic la un moment dat dar am fost luat de val şi pentru asta îmi pare rău, dar în rest Cornel e prietenul meu şi sunt convins că ne înţelegem, muncim ca până acum, numai că de foarte multe ori sentimentul care s-a creat, că Cornel duce clubul în spate, nu e aşa”, a mai spus Valeriu Iftime.

Cornel Şfaiţer a fost o bună perioadă de timp preşedintele clubului FC Botoşani, la un moment dat s-a retras din această funcţie, dar a continuat să fie cel care de partea organizatorică, de achiziţia de jucători şi cel care a stat foarte aproape de echipă.

„Întrebările celor de la Digi erau un pic ciudate, nu am fost nici eu atent. Vorbeau de cooperativă, de Dinamo, de nu ştiu ce şi am spus: domnule, hai să fim serioşi. Bine, Cornel ţine cu Dinamo! Foarte bine! Dar el este un caracter deosebit, nu face el jocurile lui Dinamo, Ferească Dumnezeu! El trebuia să spună sunt dinamovist, dar nu sunt preşedinte. Eu nu sunt ca oricare alt preşedinte să iau bani din fotbal. Eu am adus bani în fotbal, fac multe pentru Botoşani, punct. Cam acesta era mesajul meu acolo. Când a apărut informaţia că-l ia Dinamo preşedinte, eu am spus că e o glumă. Cornel nu e preşedinte. Poate vrea. Poate de aici încolo îşi schimbă meseria. Meseria lui este de manager, ştie foarte bine ce are de făcut. La noi a îndeplinit această funcţie ani de zile, din divizia, B şi chiar şi în divizia A din plăcere, din dorinţa de a contribui la fotbal, fiind un preşedinte care aducea bani şi nu care primea, lua bani”, a afirmat  Iftime.

Cornel Şfaiţer a fost deranjat de declaraţia făcută de Valeriu Iftime în urmă cu câteva zile dar evită să vorbească despre acest subiect. De asemenea, Cornel Şfaiţer nu mai doreşte să vorbească despre Dinamo şi discuţiile avute cu Ionuţ Negoiţă.

„Suntem persoane mature şi de aceea când afirmăm ceva în spaţiul public este bine să avem proprietatea cuvintelor. Pentru mine e un subiect închis”, a declarat Cornel Şfaiţer, preşedintele de onoare al FC Botoşani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad