Connect with us

Sport

Un botoşănean este cel mai bun marcator al echipei CSU Suceava şi pe locul şase în clasamentul Ligii Naţionale la handbal

Published

on

După opt etape disputate în acest tur de campionat, cel mai bun marcator al echipei CSU Suceava este interul dreapta Adi Târzioru, jucător care a marcat constant la fiecare meci şi din fericire nu a avut probleme medicale, aşa cum a păţit un alt marcator important al Sucevei, Gabriel Burlacu.
Adi Târzioru se află pe locul şase într-un top al marcatorilor din Liga Naţională, cu 47 de reuşite. În fruntea acestui clasament se află principalul marcator al Politehnicii Iaşi, Ciprian Vancea, cu 54 de reuşite, jucător ce are însă un meci mai mult, în prima partidă din etapa a noua marcând 8 goluri în poarta liderului, Dinamo Bucureşti. Clasamentul este continuat pe locul doi de Pierre Ragot, de la Minaur Baia Mare, cu 53 de goluri, locurile trei şi patru sunt împărţite între Nikola Crnoglavac, de la HC Dobrogea Sud Constanţa, şi fostul jucător al Sucevei Florin Acatrinei, ce joacă acum la CSM Făgăraş, ambii având câte 52 de goluri. Pe locul cinci se află Gabriel Bujor, de la HC Vaslui, cu 51 de goluri.

Evoluţiile foarte bune ale lui Adi Târzioru în echipa suceveană nu au trecut neobservate de antrenorul naţionalei de seniori, Xavi Pascual Fuertes, tehnician ce i-a transmis antrenorului Adrian Chiruţ că vrea să-l cheme pe handbalistul sucevean la următorul stagiu de pregătire al echipei de seniori a României.

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava

Foto: Monitorul de Suceava

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad