Connect with us

Sport

Costel Enache rămâne modest după eliminarea CFR-ului din Cupa României: „Nu ştiu până unde putem ajunge. Poate nu o să reuşim o performanţă de răsunet dar ne dorim“

Published

on

Antrenorul principal al FC Botoşani nu şi-a schimbat absolut deloc discursul după eliminarea CFR-ului din Cupa României. A rămas la fel de modest şi rezervat în declaraţii, cu privire la şansele echipei FC Botoşani de a ajunge în finala Cupei României sau în play-off.
Costel Enache spune că pregăteşte fiecare meci la victorie, chiar şi atunci când face mai multe schimbări în primul 11. În acelaşi timp, el nu face promisiuni suporterilor că va reuşi obţinerea unor performanţe mari în acest sezon.

„Nu faptul că am jucat de trei ori de la egal la egal cu CFR e atu-ul nostru. Poate şi jucătorii au o motivaţie în plus în momentul în care întâlnesc echipele mai bune. Lucrul ăsta ne dă încredere, ne arată potenţialul şi arată că putem face lucruri bune. Nu e o confirmare pentru absolut nimic. Este doar o obligativitate de a continua lucrurile aşa. Vreau să ştie toată lumea că încercăm să facem ce putem mai bine. Vrem să ieşim mereu victorioşi, vrem să fim noi cei mai puternici, cei mai rapizi şi mai tehnici jucători. Nu putem să facem lucrul ăsta. Noi nu ne-am prezentat la vreun meci… jucăm şi vedem noi ce facem. Vrem să câştigăm orice meci. Şi când jucăm un joc amical. Şi la table vrem să câştigăm. Ăsta este spiritul unui sportiv, dorinţa de a învinge. Nu ne-am prezentat la cupă, lasă că vedem noi ce iese. Vrem să câştigăm. Nu ştiu până unde putem ajunge. Şi la meciul următor o să vrem să câştigăm. Poate nu o să reuşim o performanţă de răsunet dar ne dorim“, a declarat Costel Enache.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad