Connect with us

Sport

Costel Enache: „Nu a fost o întâmplare să-l aducem pe Rodriguez, îi ştiam potenţialul“

Published

on

Argentinianul Jonathan Rodriguez a fost surpriza din primul 11 al FC Botoşani, în meciul cu CFR Cluj, din 16-imile Cupei României. Acesta a marcat golul botoşănenilor şi a trimis meciul în prelungiri după care a marcat şi din penalty, contribuind la calificarea echipei lui Costel Enache.
Jonathan Rodriguez a venit la FC Botoşani în vara acestui an dar a evoluat foarte puţin iar când a fost trimis pe  teren, a fost unul dintre cei mai slabi jucători. Tehnicianul Costel Enache a avut în continuare încredere în mijlocaşul argentinian, a mizat pe el în meciul cu CFR Cluj iar Rodriguez a făcut cel mai bun meci de la venirea lui la FC Botoşani.

„Sunt unii jucători care încă nu au ritmul şi intensitatea de joc pentru că au lipsit mult. Ei sunt jucători cu foarte mare potenţial şi calitate. Sunt jucători care în orice moment se apelează la ei, pot ajuta echipa. Un jucător are nevoie de jocuri, de minute, de adversitate, pentru a-şi arăta potenţialul maxim. Presiunea şi stresul din timpul jocului nu se pot imita în antrenament. Au nevoie de lucrurile astea pentru a se echilibra. În meciuri putem vedea adevărata valoare a jucătorilor. Nu a fost o întâmplare să-l aducem pe Rodriguez, l-am urmărit, îi ştiam potenţialul. La fel ca la ceilalţi jucători, aşteptăm să apară mereu şanse, să apară concurenţă, să intre în ritm şi să ajute echipa“, a spus Costel Enache.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad